Koulutus ja palvelut

Kauppakamari tarjoaa jäsenille laajat palvelut vaikuttamiseen, verkostoitumiseen, hallitustyöskentelyyn, osaamisen kehittämiseen sekä kansainvälistymiseen.

Koulutus ja palvelut

Ylläpidä osaamista

Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja ylläpito on tärkeää kaiken kokoisissa yrityksissä ja organisaatioissa – toimivat ne millä toimialalla tahansa. Osaava henkilöstö on menestyvän yrityksen edellytys.

Ota hyöty irti jäsenyydestä

Autamme Sinua verkostoitumaan ja luomaan laadukkaita kontakteja. Kauppakamarimme tarjoaa rentoja, informatiivisia ja alueen toimijoihin tutustuttavia tilaisuuksia.

Tietoa, vertaistukea ja inspiraatiota

Kauppakamarin Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamus-verkosto kaikenkokoisten organisaatioiden toimitus-johtajille, yleisjohdolle, päälliköille ja esimiehille.

Koulutukset

Tarjoamme ajankohtaisia koulutuksia verotuksesta taloushallintoon ja johtamisesta markkinointiin. Lisäksi järjestämme tapahtumia elinkeinoelämän ajankohtaisista aiheista sekä ainutlaatuisia jäsenille suunnuttuja tapahtumia ja tilaisuuksia asiapitoisesta rentoon verkostoitumiseen.

Koulutukset etänä

Koulutuksiimme voit osallistua kätevästi myös etänä. Tarvitset vain nettiyhteyden ja olet mukana suorana lähetettävässä koulutuksessa omalta laitteeltasi.

Koulutukset Seinäjoella

Kauppakamarin monipuolinen koulutustarjonta pohjautuu asiakkaiden toivomuksiin ja tarpeisiin. Lähikoulutukset toteutetaan pääasiallisesti Seinäjoella.

HHJ® koulutukset

HHJ –koulutuskokonaisuus aktivoi ja kehittää pk-yrityksen hallitustyöskentelyä. Koulutukset sopivat sekä hallitustyötä jo tekeville että sitä harkitseville. HHJ-kokonaisuuteen kuuluu kaikkiaan kuusi eri koulutusta.

HMJ® koulutukset

Hyväksytty Myyntijohtaja -kurssit nostavat myynninjohtamisen osaamisen seuraavalle tasolle. Kurssi valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja käyttäen myynnin johtamiseen.

KoulutusOnline

Yli 300 kurssia ja huippuasiantuntijat ruudullasi silloin kun haluat! Opiskele itsellesi sopivia kursseja, tee taso-testejä ja luo kursseista omia oppimispolkuja. Panosta osaamiseesi missä ja milloin vain ja säästä aikaa. Kokeile ja vakuutu!

Jäsentilaisuudet

Jäsentilaisuuksissamme sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja luoda laadukkaita kontakteja. Järjestämme vuosittain useita erilaisia tilaisuuksia seminaareista ja ajankohtaisinfoista rentoihin verkostoitumistapahtumiin. Tutustu tilaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan!


Muut palvelut

Johtajaklubi

Tietoa, vertaistukea ja inspiraatiota esimiehen arkeen. Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden toimitusjohtajille, yleisjohdolle, päälliköille ja esimiehille. Sparrausta ja verkostoitumista. Mukaan voi liittyä milloin vain!

KauppakamariTieto

KauppakamariTieto on sähköinen, aina ajan tasalla oleva ammattilaisen tietopankki liiketoiminnan eri osa-alueiden käyttöön. Se sisältää keskeisen tiedon taloushallinnosta, palkoista, verotuksesta, työsuhdeasioista, juridiikasta ja ulkomaankaupasta. Ota tieto tavaksi!

KauppakamariVerkosto

Moderni digitaalinen haku- ja verkostoitumispalvelu kaikille Suomen kauppakamareiden jäsenille. Täältä löydät mm. luotettavia yhteistyökumppaneita, markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi, parannat yrityksesi verkkonäkyvyyttä.

Tavarantarkastus

Tavarantarkastus on puolueeton ja tekninen tarkastus, jonka perusteella tavarantarkastaja antaa perustellun asiantuntijan näkemyksensä, tarkastuskertomuksen. Tavarantarkastajaa voidaan käyttää joko riitoja ehkäisevästi tai riitatilanteessa.

Neuvonta

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille on käytössään alueelliset asiantuntijat omine erikoisalueineen. Tutustu!

Ansiomerkit

Ajan kestävä tapa palkita.
Kun haluat osoittaa arvostustasi työntekijää kohtaan ja palkita erinomaisesta työstä, osoita se ansiomerkein. Vuoden Työntekijä -ansiomerkki on uutuus, joka palvelee yrityksiä nykypäivän työelämässä. Tutustu!

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeet sähköpostiisi Sinua kiinnostavista ajankohtaisista aiheista, tilaisuuksista ja koulutuksista. Pysyt ajan tasalla kauppakamarin monipuolisesta tiedottamisesta ja tarjonnasta.