Hyväksytty Myyntijohtaja HMJ -koulutus

Jokaisen menestyvän myyntijohtajan takana on mahdollisuus kouluttautua, verkostoitua ja sparrata uusia ajatuksia. Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi® tarjoaa kaikkea tätä – laadukkaan ja kokonaisvaltaisen kurssikokonaisuuden, nykyaikaiset menetelmät ja käytännönläheisen toteutuksen.

TEHOSTA MYYNNIN JOHTAMISTASI JA SAAVUTA UUSI MENESTYKSEN TASO!

Neliosainen Hyväksytty Myyntijohtaja®-kurssi tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden kehittyä myyntijohtamisen huippuosaajaksi. Ei pelkästään perinteistä koulutusta, vaan kokonaisvaltainen kurssikokonaisuus, joka tarjoaa sinulle laadukkaat ja nykyaikaiset menetelmät menestyksekkääseen myynnin johtamiseen.
Kurssi ei ole myynnin valmennus vaan myynnin johdon – miten johdat paremmin myyntiorganisaatiotasi.

Strategista ajattelua ja sparrausta

Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssilla käydään läpi etenkin myyjien henkilöstöjohtamista, myynnin suunnittelua ja myynnin johtamisen yleisimpiä kehityskohteita. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville b2b-yrityksille.

Mikä tekee HMJ-kurssista ainutlaatuisen?

Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa voit verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa ja sparrata uusia ajatuksia. Opit voit hyödyntää suoraan omaan työhösi. Lisäksi saat ohjattua tukea oman myyntistrategian kehittämiseen tai jo olemassa olevan strategian päivittämiseen. Kuulemme kurssilla eri case-esimerkkejä myynnin johtamisesta ja käytännöistä erilaisissa myyntiorganisaatioissa sekä käymme aktiivista keskusteluita osallistujien toimesta hyviksi havaituista toimintatavoista sekä myös epäonnistumisista.

Kenelle?

Myyntijohtajille, myynnin johtamisesta kiinnostuneille ja johtajaksi pyrkiville.

”Kurssin vetäjät aidosti haastavat kurssin osallistujat!”

Neljä kohtaamista + myyntistrategia

1. Myynnin strategia ja suunnittelu
2. Myynnin tavoitteet ja mittarit
3. Myynnin johtaminen ja esihenkilötyö
4. Myynnin tukeminen

+ Osallistujan toimesta kurssin aikana työstetty omaan organisaation myyntistrategia (uusi tai päivitetty)

”Ei ole mikään diipa daapa koulutus, joita netti ja sähköpostit ovat pullollaan. Ei ollut mitään kalvosulkeisia vaan konkreettisia esimerkkejä.”

Kurssin suorittaneet julkaistaan halutessaan Hyväksytty Myyntijohtaja-sivustolla, tutustu alla olevasta linkistä osaan kurssin suorittaneita:

HMJ- videohaastattelut