Kauppakamari

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari on alueen yhdistävä voima kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Tarjoamme jäsenillemme laajat palvelut vaikuttamiseen, verkostoitumiseen, osaamisen kehittämiseen sekä kansainvälistymiseen.

Kauppakamari – vaikuttamistyötä alueen puolesta

Kauppakamari on yritysten puolesta puhuja, joka tekee aktiivista vaikuttamistyötä alueen yritysten ja elinkeinoelämän puolesta. Etelä-Pohjanmaan kauppakamariin kuuluu yli 800 jäsentä, jotka edustavat kattavasti alueen elinkeinoelämää. Laajaan jäsenverkostoomme kuuluu alueen yritysten lisäksi yhteisöjä, oppilaitoksia sekä kaupunki- ja kuntaorganisaatioita.

Kauppakamari tarjoaa jäsenilleen koulutuksia osaamisen kehittämiseen, tapahtumia verkostoitumiseen, neuvontaa laki- ja talousasioissa sekä palveluita kansainvälistymisen ja kasvun edistämiseen.

Kauppakamarin toimintaa ohjaavat kauppakamarin säännöt.

Yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen

Neuvomme yritysten kansainvälistymisessä, hallitustyössä, lakiasioissa, markkinoinnissa ja yrityksen tietoturvassa. Kaikki neuvontapalvelut ovat luottamuksellisia.

Järjestämme vuosittain kymmeniä koulutuksia mm. taloushallinnosta, johtamisesta, esimiestyöstä, myynnistä, markkinoinnista, kansainvälistymisestä ja yritysten hallitustyöstä. Koulutukset ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille. Kauppakamarin jäsenet saavat koulutuspalvelut jäsenetuhintaan.

Verkostoitumispalvelut luovat yritysten avainhenkilöille mahdollisuuden tutustua alueen yritysten ja elinkeinoelämän keskeisiin henkilöihin ja luomaan ammatillisia verkostoja, jotka auttavat oman yrityksen kehittymistä.

Yli 70 vuotta yritysten puolesta

Vuonna 1951 perustetussa Etelä-Pohjanmaan kauppakamarissa toimii kuusi valiokuntaa ja noin 100 luottamushenkilöä. Valiokuntien jäsenet ovat alueen yritysten ja organisaatioiden edustajia, jotka rikastuttavat omilla näkemyksillään alueemme elinkeinoelämää. Kauppakamarin valiokuntatyön kautta vaikutamme alueemme infrastruktuuriin, teollisuuteen, yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun, palvelusektoriin sekä osaamisen kehittämiseen ja osaavan työvoiman saatavuuteen.