Kauppakamarin jäsenyys

Kauppakamarin jäsenet ovat eteläpohjalaisia yrityksiä ja niiden kanssa läheisesti toimivia oppilaitoksia, järjestöjä ja kuntatoimijoita. Jäseneksi voi liittyä mikä tahansa yritys tai muu organisaatio, joka toimii Etelä-Pohjanmaalla tai haluaa kehittää alueen yritysten hyvinvointia ja tulevaisuuden menestymistä.
Tule mukaan vahvaan vaikuttaja- ja asiantuntijaverkostoon!

Jäsenmaksut

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenmaksut perustuvat yrityksen työntekijämäärään ja kunnilla asukaslukuun alla olevan taulukon mukaisesti:.

Jäsenlistaus

Jäsenistössä on mukana kattavasti kaikenkokoisia yrityksiä ja organisaatioita kaikilta toimialoilta ympäri Etelä-Pohjanmaata.

Jäsenlogo jäsenyyden merkiksi

Jäsenyys on vahva luotettavuuden merkki niin yhteiskunnassa kuin yhteistyössä muiden yritysten kanssa, erityisesti kansainvälisessä toiminnassa.

Kauppakamarin jäsenyys kannattaa

Kauppakamarin jäseniä ovat eteläpohjalaisten yrityksien lisäksi myös kunnat, oppilaitokset ja järjestöt. Laaja jäsenpohja takaa aidon vaikuttamisen ja monipuolisen verkostoitumisen.
Kaikki jäsenorganisaatioidemme työntekijät voivat hyödyntää tarjoamiamme palveluita ja osallistua koulutuksiimme ja tapahtumiimme. Etelä-Pohjanmaan alueen kauppakamarin jäsenmäärä on yli 800.

Kauppakamari on jäsentensä organisaatio

Kauppakamarin jäsenyydestä on hyötyä kaikille yrityksille ja organisaatioille. Ajamme kaikkien jäsentemme etuja yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Kauppakamarin jäsenyritys ei ole yksin – jäsenenä voit keskittyä liiketoimintaasi osana vahvaa verkostoa.

Tätä kaikkea on kauppakamarin jäsenyys:

Vaikuta kanssamme

Yhdistämme eri yritykset ja organisaatiot sekä tarjoamme tehokkaan kanavan vaikuttamiseen. Kuuntelemme jäsenyritystemme tarpeita ja välitämme yritysten viestit päättäjille. Viemme yritysten aloitteet käytäntöön ja yhdessä jäsentemme kanssa vaikutamme alueemme elinkeinoelämän kasvuun ja kilpailukykyyn. ​

Verkostoidu

Mahdollistamme verkostoitumisen alueen tärkeimpien ja kiinnostavimpien elinkeinoelämän edustajien kanssa. Järjestämme laadukkaita jäsentapahtumia, joissa jäsenemme verkostoituvat tehokkaasti ajankohtaisen teeman äärellä.​ Kauppakamarin tapahtumissa kohtaat mielenkiintoisia kontakteja, mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita – löydä kasvua uusien kontaktien kautta

Kehitä yrityksesi osaamista

Ajankohtaisissa koulutuksissamme jäsenyritystemme työntekijät kehittävät ammatillista osaamistaan ja laaja verkkokoulutustarjontamme mahdollistaa ketterän oppimisen ajasta ja paikasta riippumatta.​ Kauppakamarin jäsenenä yrityksesi koko henkilöstö saa koulutukset aina jäsenetuhintaan.

Kasva ja kansainvälisty

Tuemme yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Tarjoamme jäsenyrityksille maksutonta neuvontapalvelua ulkomaankauppa-asiakirjoja koskevissa asioissa.

Liity kauppakamarin jäseneksi

Liittymällä kauppakamarin jäseneksi vaikutat Etelä-Pohjanmaan alueen elinvoimaisuuteen ja saat käyttöösi monipuoliset palvelut ja jäsenedut.

Kysyttävää jäsenyydestä? Ota yhteyttä:

Petra Piironen

Petra Piironen

Yhteyspäällikkö

+358 40 650 1588