Verkostonäkyvyys

Viestintäkanavamme tavoittavat yrityspäättäjät ja elinkeinoelämän vaikuttajat yli toimialarajojen tehokkaasti. Viestimme jäsenillemme monikanavaisesti elinkeinoelämän ajankohtaisista uutisista, yritystarinoista ja jäseniämme kiinnostavista työelämän aiheista.

Yhteystiedot

Kauppakamarilehti

Ilmestymisaikataulut

Kauppakamarilehdet vuonna 2024

1/2024 Perjantai 9.2.2024
Teema: Turvallisuus, kyberturvallisuus, huoltovarmuus, NATO, geopolitiikka

2/2024 Perjantai 12.4.2024
Teema: EU, eurovaalit

3/2024 Perjantai 23.8.2024
Teema: Tekoäly

4/2024 Perjantai 25.10.
Teema: Kansainvälistyminen ja osaaminen

Kamariviesti -uutiskirje 2024

Sähköinen uutiskirje, Kamariviesti, julkaistaan kaksi kertaa kuussa maanantaisin. Pyhäpäivän osuessa maanantaille, julkaisuajankohta on seuraava arkipäivä.

Tavoita tehokkaasti potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit Etelä-Pohjanmaan alueen kauppakamarin verkostonäkyvyydellä

Viestimme jäsenillemme monikanavaisesti elinkeinoelämän uutisista, jäsentarinoista ja jäseniämme kiinnostavista työelämän aiheista. Kauppakamari on kuunneltu kumppani ja mukana maakunnan elinkeinoelämälle merkittävissä hankkeissa. Viestintäkanaviemme kautta tavoitat potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Verkostonäkyvyyden avulla tavoitat yritysten lisäksi myös kunnat, kaupungit, julkiset toimijat, oppilaitokset ja yhteisöt.

Viestintäkanavamme

Julkaisemme Kauppakamarilehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan kaikkiin kauppakamarin jäsenorganisaatioihin sekä sidosryhmäkumppaneillemme.

Sähköisesti julkaisemme kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvää Kamariviesti-uutiskirjettä, jonka avulla tavoitat Etelä-Pohjanmaan alueelta kohdennetun yrityspäättäjien yleisön. Uutiskirjeellämme on 2700 tilaajaa. Voit tilata ajankohtaiskatsauksen sekä muuta itsellesi sopivaa viestiä omaan sähköpostiisi

Viestimme aktiivisesti sosiaalisen median kanavissa FacebookissaLinkedInissaTwitterissä sekä Instagramissa.
Ota kauppakamarimme sosiaalisen median kanavat seurantaan ja osallistu keskusteluun.

Kaupallinen näkyvyys kauppakamarin medioissa

Kaupallisesta yhteistyöstä, hinnoista ja teknisistä yksityiskohdista kerromme mielellämme lisää!

KauppakamariVerkosto – näkyvyys valtakunnallisesti

Kauppakamareilla on Suomessa yli 23 000 jäsentä, joista valtaosa on yrityksiä. Kauppakamarit edustavat yli 50 prosenttia suomalaisten yritysten liikevaihdosta ja yli 40 prosenttia yritysten työntekijöistä. Jäsenistössä on mukana kattavasti kaikenkokoisia yrityksiä kaikilta toimialoilta ympäri Suomen.

KauppakamariVerkosto on moderni digitaalinen haku- ja verkostoitumispalvelu, josta löytyvät lähes kaikkien Suomen kauppakamarien jäsenyritykset. Perustiedot kattava jäsenprofiili on kaikille jäsenorganisaatioille maksuton.

Maksullisten lisäpalveluiden avulla KauppakamariVerkoston voi valjastaa tehokkaaksi ja edulliseksi myynti-, markkinointi- ja viestintäkanavaksi.

Kiinnostaako näkyvyys tai viestintäyhteistyö kauppakamarimme kanssa?

Ole minuun yhteydessä, autan mielelläni!

Petra Piironen

Petra Piironen

Yhteyspäällikkö

+358 40 650 1588