Valiokunnat

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin valiokunnissa toimii yli 120 luottamushenkilöä, jotka kokoontuvat yhdestä neljään kertaan vuodessa käsittelemään yhteisiä asioita. Valiokunnat toimivat niin kauppakamarin hallituksen, vuosikokouksen kuin toimihenkilöidenkin tukena omien toimialojensa, alueidensa tai asiantuntemuksensa perusteella mm. kauppakamarin toiminnan suunnittelussa. Tämän työn kautta kauppakamarin tunnuslause ”yhdessä yritysten puolesta” saa konkreettisen merkityksen.

Valiokuntien jäsenet valitaan vuosittain kauppakamarin syyskokouksessa ja lisäksi valiokuntien kokoonpanoa voidaan joustavasti päivittää vuoden kuluessa hallituksen päätöksin. Jos kiinnostusta valiokuntatyöhön on, niin valiokuntiin voi siis liittyä mukaan vuosikokousten välilläkin ja samoin, mikäli työkiireet tms. muuttuvat, niin valiokunnista voi myös jäädä pois kesken vuotta.
Usein valiokuntien kokouksissa on mukana joku tai joitain ulkopuolisia alustajia, jotka tuovat esille uusia ideoita ja ajatuksia, ja joiden kautta valiokuntalaiset sekä saavat oppia uusia asioita sekä pohjustaa käsiteltäviä asioita.

Kokoukset järjestetään yleensä vuorotellen kunkin valiokunnan jäsenen isännöimänä heidän tiloissaan, joten samalla pääsee tutustumaan valiokunnan eri jäsenten yritysten toimintaan, tuotantoon jne.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin valiokunnat ovat:

Kiinnostuitko valiokunta- ja vaikuttamistyöstä? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Pertti Kinnuseen!