Digitaalinen eteläpohjalaisyritys

LANKAVA OY ON VUODEN 2022 DIGITAALINEN ETELÄPOHJALAISYRITYS!

Kauppakamarin ICT-valiokunta on kahdeksana vuonna peräkkäin valinnut ja palkinnut vuoden digitaalisen eteläpohjalaisyrityksen yleisöltä tulleiden ilmiantojen joukosta. Positiiviseen ilmiantokampanjaan on voinut kuka tahansa jättää vinkin vuoden digitaalisesta eteläpohjalaisyrityksestä tai -teosta. Tarkoituksena valiokunnalla on nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät digitalisaation tuomia ratkaisuja omassa toiminnassaan. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin syyskokouksessa 16.11.2022 Kauhajoella palkittiin Vuoden 2022 digitaalinen eteläpohjalaisyritys Lankava Oy. Lämpimät onnittelut!

Millaisilla digitalisaation parannuksilla yritys on onnistunut ylläpitämään tai kasvattamaan liiketoimintaansa? Mikä yritys on ottanut digitaalisen kolmiloikan?

Digitalisaatio on vyörynyt voimalla organisaatioihin – miten sitä on osattu hyödyntää yrityksissä? Ilmianna mielestäsi sellainen eteläpohjalainen yritys, joka on valjastanut joko omaan käyttöönsä tai asiakkaidensa käyttöön parannuksia tai uusia tuotteita/palveluita hyödyntämällä digitalisaation eri osia?

Vuoden digitaalinen yritys -palkinto rohkaisee uuden teknologian hyödyntämiseen ja nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät ICT-ratkaisuja / digitalisaatiota omassa toiminnassaan, joista muut voivat ottaa oppia!

Vinkkaa jälleen ensi vuonna vuoden digitaalinen eteläpohjalaisyritys tai -teko!

Vuoden digitaalinen yritys voi olla

  • minkä kokoinen tahansa
  • toimia millä toimialalla tahansa
  • sijaita missä päin tahansa Etelä-Pohjanmaata

Tärkeintä ovat hyvät ideat, oivallukset ja toteutukset uuden teknologian hyödyntämisessä.