Digitaalinen eteläpohjalaisyritys

Exertus Oy Vuoden digitaalinen eteläpohjalaisyritys!

Kauppakamarin ICT-valiokunta on yhdeksänä vuonna peräkkäin valinnut ja palkinnut vuoden digitaalisen eteläpohjalaisyrityksen yleisöltä tulleiden ilmiantojen joukosta. Positiiviseen ilmiantokampanjaan on voinut kuka tahansa jättää vinkin vuoden digitaalisesta eteläpohjalaisyrityksestä tai -teosta. Tarkoituksena on nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät digitalisaation tuomia ratkaisuja omassa toiminnassaan.

Uusia ehdotuksia voi tehdä jälleen syksyllä 2024 ja tulemme tiedottamaan kampanja-avauksesta eri kanavissa!

Syyskokouksessa myönnettiin nyt yhdeksännen kerran Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunnan tunnustus Vuoden eteläpohjalaiselle digiyritykselle tai teolle. Vuonna 2023 tunnustuksen sai Exertus Oy ja palkinnon tuli vastaanottamaan toimitusjohtaja Pirkka Tukeva.

ICT-valiokunnan puheenjohtaja Petri Haapanen kertoi palkitsemiskriteereistä seuraavasti:

”Exertus Oy toimii digitaalisuuden ytimessä ja auttaa myös muita yrityksiä hyötymään digitalisaation lisääntymisestä heidän tuotteissaan. Yritys on juuriltaan eteläpohjalainen ja on pystynyt kasvamaan kansainvälisesti pitäen samalla hyvää huolta niin henkilöstöstä kuin tuloksestakin.”

Millaisilla digitalisaation parannuksilla yritys on onnistunut ylläpitämään tai kasvattamaan liiketoimintaansa? Mikä yritys on ottanut digitaalisen kolmiloikan?

Digitalisaatio on vyörynyt voimalla organisaatioihin – miten sitä on osattu hyödyntää yrityksissä? Ilmianna mielestäsi sellainen eteläpohjalainen yritys, joka on valjastanut joko omaan käyttöönsä tai asiakkaidensa käyttöön parannuksia tai uusia tuotteita/palveluita hyödyntämällä digitalisaation eri osia?

Vuoden digitaalinen yritys -palkinto rohkaisee uuden teknologian hyödyntämiseen ja nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät ICT-ratkaisuja / digitalisaatiota omassa toiminnassaan, joista muut voivat ottaa oppia!

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin syyskokouksessa 16.11.2023 Alajärvellä palkittiin Vuoden 2023 digitaalinen eteläpohjalaisyritys Exertus Oy.
Palkinnon vastaanotti Exertus Oy:n toimitusjohtaja Pirkka Tukeva.

Vuoden digitaalinen yritys voi olla

  • Minkä kokoinen tahansa
  • Toimia millä toimialalla tahansa
  • Missäpäin tahansa Etelä-Pohjanmaata
  • Tärkeintä ovat hyvät ideat, oivallukset ja toteutukset uuden teknologian hyödyntämisessä.

Vuoden digitaaliset yritykset tähän mennessä

2023 EXERTUS OY

2022 LANKAVA

2021 LAKEUDEN ETAPPI OY

2020 EPEC OY

2019 EMMA’S & MAMA’S OY

2018 MINIMANI YHTIÖT OY

2017 FINNSAT OY

2016 JAKAMO OY

2015 SUOMEN LÄMPÖPUU OY