Digitaalinen eteläpohjalaisyritys

VUODEN 2021 DIGITAALINEN ETELÄPOHJALAISYRITYS ON LAKEUDEN ETAPPI OY

Kauppakamarin ICT-valiokunta on seitsemänä vuotena peräkkäin valinnut ja palkinnut vuoden digitaalisen eteläpohjalaisyrityksen yleisöltä tulleiden ilmiantojen joukosta. Positiiviseen ilmiantokampanjaan on voinut kuka tahansa jättää vinkin vuoden digitaalisesta eteläpohjalaisyrityksestä tai -teosta. Tarkoituksena valiokunnalla on nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät digitalisaation tuomia ratkaisuja omassa toiminnassaan.

VUODEN 2021 DIGITAALISENA ETELÄPOHJALAISYRITYKSENÄ PALKITTIIN ETELÄ-POHJANMAAN KAUPPAKAMARIN SYYSKOKOUKSESSA SEINÄJOELLA 26.11.2021 LAKEUDEN ETAPPI OY.

RE-piste ja RE-appi ovat täysin uudistaneet jäteasemalla käynnin asiakaskokemuksen. Merkittävä osa tätä asiakaskokemusta on digitalisaatio mikä näkyy niin jäteaseman opasteissa ja tiedotuksessa kuin sovelluksen kautta. Lakeuden Etappi Oy on onnistunut yhdistämään niin digitaalisen kuin fyysisen asiakaskokemuksen yhtenäiseksi poluksi. RE-piste ja RE-appi on edelläkävijä niin Etelä-Pohjanmaalla, Suomessa kuin koko Skandinaviassa siitä, miten perinteinen ala voi hyödyntää kekseliäästi digitalisaatiota tehostaakseen toimintaansa ja lisätäkseen asiakkaiden kierrätysmahdollisuuksia sekä palvellakseen entistä paremmin. Lue koko artikkeli täältä.

Vuoden digitaalinen yritys -palkinto rohkaisee uuden teknologian hyödyntämiseen ja nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät ICT-ratkaisuja / digitalisaatiota omassa toiminnassaan joista muut voivat ottaa oppia!
Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ICT-valiokunta tulee palkitsemaan vuoden digitaalisen yrityksen vuonna 2022 kahdeksatta kertaa.

Seuraa ilmoittelua, haku avataan taas syksyllä 2022.

Vuoden digitaalinen yritys voi olla

  • minkä kokoinen tahansa
  • toimia millä toimialalla tahansa
  • sijaita missä päin tahansa Etelä-Pohjanmaata

Tärkeintä ovat hyvät ideat, oivallukset ja toteutukset uuden teknologian hyödyntämisessä.