Hallitustyön aktiviointi

Aktiivinen, hyvä hallitustyöskentely on monen hyvän yritystarinan taustalla. Tämä on yleisesti tiedostettu ja myös tutkimuksilla todistettu tosiasia. Hallituksen merkitys korostuu erityisesti erilaisissa yrityksen muutoshaasteissa. Hallitustyöhön sijoitettu euro tulee varmasti nopeasti takaisin.

Hallitukset Töihin!

Kauppakamarit ovat tehneet pitkäjänteistä työtä hallitustyöskentelyn kehittämiseksi mm. kouluttamalla hallituksen jäseniä yrityksiin HHJ-kursseilla. Kauppakamarit ovat olleet myös aktiivisesti käynnistämässä alueellisia Hallituspartnerit -yhdistyksiä.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari on käynnistänyt vuoden 2018 lopulla hallitustyön aktivointihankkeen Lapuan, Kauhavan, Alajärven, Vimpelin, Evijärven, Lappajärven, Soinin, Kuortaneen, Alavuden ja Ähtärin alueella. Hanke kestää maaliskuuhun 2020 saakka. Kohderyhmänä ovat alle 50 henkeä työllistävät kehitys- ja kasvuhaluiset mikro- ja pienyritykset, jotka ovat halukkaita aloittamaan pitkäjänteisen kehitysprosessin.

Tämän pilottihankkeen taustavoimina ja osarahoittajina ovat E-P:n kauppakamarin lisäksi Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ja Pohjanmaan Hallituspartnerit ry.

Päärahoittajina ovat Aisapari ry ja Kuudestaan ry. Päärahoitus tulee Leader-ohjelman kautta EU:n Maaseuturahastosta ja alueen kunnilta. Jatkossa toimintaa pyritään laajentamaan kaikkiin pohjalaisiin maakuntiin ja seutukuntiin.

Hankkeen tuottama palvelu on yrityksille maksutonta lukuun ottamatta koulutustilaisuuksien pientä osallistumismaksua.

Lähde rohkeasti mukaan kehittymään teemalla “HALLITUKSET TÖIHIN!”

Lisätiedot:

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin projektipäällikkö Matti Sepponen Hallitukset Töihin hanke

Matti Sepponen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

045 890 9212

Yhteistyössä