Striimit 12 kk -kausikortti

Kausikortilla voit osallistua vuoden aikana kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

Osallistu etäkoulutuksiin Striimit 12-kk kausikortilla

Striimit 12 kk -kausikortilla voit osallistua vuoden aikana lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenenä, joiden kesto on enintään yksi päivä. Saat siis jopa 150 etäkoulutusta kiinteällä vuosimaksulla. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten kausikortin käyttäjänä hyödyt todella paljon.

Striimit 12 kk -kausikortti hinta/hlö

Jäsenetuhinta 1290 € + alv 
Normaalihinta 1490 € + alv 

Kortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä alkaen. Kyseessä on 12 kuukauden kestotilaus, jonka voit irtisanoa milloin tahansa.

Osta kausikortti Kauppakamarikaupasta tai ota meihin yhteys

Muista jäsenyrityksenä merkitä ostoskorissa jäsenyystieto, niin saat kausikortin jäsenetuhintaan. Tarkista tästä, onko yrityksesi kauppakamarin jäsen. Voit ostaa kortin myös ottamalla yhteyttä meihin ep@kauppakamari.fi

Hyödynnä useamman käyttäjän hintaetu! Jo kaksi käyttäjää saa 300 euroa edullisemmin.

Striimit 12 kk -kausikortti ei sisällä KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, johtajaklubia, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Striimit 12 kk -kausikorttia ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kausikortti on henkilökohtainen, koulutuksen linkkiä ei saa jakaa muille eikä koulutusten osallistumisoikeutta saa siirtää toiselle henkilölle. Kauppakamarilla on oikeus poistaa koulutuksesta henkilöt, joilla ei ole oikeutta osallistumiseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Uusia etäkoulutuksia lisätään Kauppakamarikauppaan jatkuvasti, seuraa sivua ja ilmoittaudu mukaan!