Kausikortti

Kausikortilla voit osallistua vuoden aikana kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

Osallistu etäkoulutuksiin kausikortilla

Kausikortilla voit osallistua Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin kiinteällä vuosimaksulla. Valitse jopa 10 sinua kiinnostavaa enintään yhden päivän mittaista koulutusta noin 150 koulutuksen joukosta. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 450 euroa, eli jo neljään koulutukseen vuodessa osallistumalla hyödyt tuntuvasti. Kausikortilla voit osallistua myös vuosittaisiin suosikkiseminaareihimme, joita ovat esimerkiksi Suuri Työsuhdepäivä, Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Palkanlaskijan päivä, Johtamisen ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä.

Kausikortti hinta/hlö

Jäsenetuhinta 1490 € + alv 
Normaalihinta 1790 € + alv 

Kausikortti on henkilökohtainen ja kyseessä on kestotilaus. 

Osta kausikortti Kauppakamarikaupasta tai ota meihin yhteys

Muista jäsenyrityksenä merkitä ostoskorissa jäsenyystieto, niin saat kausikortin jäsenetuhintaan. Tarkista tästä, onko yrityksesi kauppakamarin jäsen. Voit ostaa kortin myös ottamalla yhteyttä meihin ep@kauppakamari.fi

Hyödynnä useamman käyttäjän hintaetu! Jo kaksi käyttäjää saa 300 euroa edullisemmin.

Kausikortti ei sisällä KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, johtajaklubia, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Kausikorttia ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kausikortti on henkilökohtainen, koulutuksen linkkiä ei saa jakaa muille eikä koulutusten osallistumisoikeutta saa siirtää toiselle henkilölle. Kauppakamarilla on oikeus poistaa koulutuksesta henkilöt, joilla ei ole oikeutta osallistumiseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Uusia etäkoulutuksia lisätään Kauppakamarikauppaan jatkuvasti, seuraa sivua ja ilmoittaudu mukaan!