KoulutusOnline

KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. KoulutusOnlinessa käytössäsi on yli 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista.

KoulutusOnline – koulutusten Netflix

Pidä osaamisesi ajan tasalla nyt ja tulevaisuudessa KoulutusOnlinen verkkokursseilla. Verkko-opiskelu sopii hyvin myös koko henkilöstön osaamisen kehittämiseen, sillä videoita on helppo katsoa ja kuunnella missä ja milloin vain – vaikka viisi minuuttia kerrallaan.

KoulutusOnlinen sisällöt ovat lyhyitä ja jaoteltu pieniin osiin niin, että käyttäjä voi käydä oppimassa vaikka 15 minuutissa haluamansa asian ja jatkaa sitten työntekoa.

Yhdelle, kahdelle tai vaikka koko tiimille

Varmista osaamisesi jatkuva kehittyminen joustavasti KoulutusOnlinen verkkokursseilla. Sijainnista riippumaton verkko-opiskelu sopii hyvin myös koko tiimin osaamisen kehittämiseen, sillä videoita on helppo katsoa ja kuunnella missä tahansa itselleen sopivan mittaisissa jaksoissa – vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. KoulutusOnlinen verkkokoulutukset ovat saatavilla aina ja kaikkialla sijainnista ja kellonajasta riippumatta.

KoulutusOnline sisältää jo lähes 350 verkkokurssia – ja lisää on tulossa!

Johtaminen

Esimiestyö

Hallitustyö

Työelämätaidot

Digitaidot

Myynti

Talous

Verotus

Työoikeus

Henkilökohtainen lisenssi 1-10 henkilölle

  • Jäsenetuhinta 590 € + alv / 12 kk ​
  • Normaalihinta 790 € + alv/ 12 kk

Organisaatiolisenssit 20 käyttäjää

  • Jäsenetuhinta alk. 608 € + alv / kk ​

Organisaatiolisenssit 50 käyttäjää

  • Jäsenetuhinta alk. 775 € + alv / kk ​

    Varaa aika KoulutusOnlinen esittelyyn tästä

Tilaa tunnukset ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan!
Lisätietoja: myynti@helsinki.chamber.fi