Kauppakamarilehti

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää kauppakamarilehteä, joka jaetaan osoitteellisena kaikille jäsenille. Lehti on myös jaossa kauppakamarin koulutuksissa ja muissa tapahtumissa.

Tilaa Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilehti

Lehdessä ovat kirjoittajina toimivat useat alueen asiantuntijat, kauppakamarin luottamushenkilöt sekä mm. Helsingin Seudun kauppakamarin ja Keskuskauppakamarin asiantuntijat.

Lehti jaetaan osoitteellisena kaikille Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille, yhteistyökumppaneille sekä valtakunnallisille elinkeinoelämän vaikuttajille.

Kauppakamarilehteä toimittavat Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimiston henkilöt.

Ilmoitustilaa
Myynnisssä on myös rajattu määrä ilmoitustilaa, ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilehti 1/2016

Mukana mm.