Palkkaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälinen opiskelija harjoitteluun!

07.03.2023

Palkkaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälinen opiskelija harjoitteluun!

Suomessa on monilla aloilla huutava pula osaavista työntekijöistä, joten työnantajat kilpailevat yliopisto-opiskelijoista jo heidän opintojensa aikana. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu houkuttelee lahjakkaita ulkomaalaisia opiskelijoita, jotka kaipaavat kontaktia suomalaiseen työelämään ja toisaalta tarjoavat osaltaan ratkaisun työvoimapulaan. 

Suomessa opiskelevan kansainvälisen opiskelijan palkkaaminen harjoittelijaksi on yritykselle helppo ja riskitön tapa kokeilla kansainvälistä rekrytointia. Harjoittelijan palkkaaminen ei vaadi kaikkien prosessien muuttamista englanniksi, vaan se tarjoaa mahdollisuuden nähdä miten monikielinen työyhteisö toimisi. 

Palkkaamalla kansainvälisen opiskelijan yritys lisää monimuotoisuuttaan ja saa myös uusia, usein innovatiivisia näkökulmia, jotka ovat arvokkaita niin ulkomaan markkinoilla kuin yhä kansainvälistyvämmässä Suomessa. Business Finlandin tutkimuksen mukaan kansainvälisten työntekijöiden osuuden kasvu myös lisää yrityksen liikevaihtoa. 

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoista hieman yli 10 % on tullut opiskelemaan Suomeen ulkomailta. Pienet ja keskisuuret yritykset työllistävät urakyselyidemme mukaan jo nyt noin kolmasosan valmistuneista kansainvälisistä opiskelijoistamme. 

Pienet ja keskisuuret yritykset, voittoa tavoittelemattomat yhteisöt sekä valtion organisaatiot voivat tarvittaessa hakea Kauppakorkeakoululta tukea harjoittelun palkkakuluihin palkatessaan kansainvälisen opiskelijan. 

Kiinnostuitko? 

Lue lisää: https://www.aalto.fi/fi/kauppakorkeakoulu/palkkaa-aalto-yliopiston-kauppakorkeakoulun-kansainvalinen-opiskelija-harjoitteluun

Lisäkysymyksiin vastaa Aalto-yliopiston Head of External Relations Jonna Söderholm +358 40 353 8417

jonna.soderholm@aalto.fi

Kategoriat:Koulutus, Työelämä