Muista työntekijääsi ansiomerkein

01.11.2022

Muista työntekijääsi ansiomerkein

Työntekijän muistaminen ansiomerkillä on yksi erinomainen tapa kiittää niin pitkän uran Suomen elinkeinoelämän eteen tehnyttä konkaria kuin myös lyhyemmän työuran menestyjää. Merkkejä myönnetään työvuosien, elämäntyön tai esimerkiksi erityisen merkittävän teon johdosta. Osaavat ja sitoutuneet työntekijät mahdollistavat yrityksen menestyksen, jolloin on hyvä pitää mielessä myös tämä ajankestävä tapa palkita!

Vuosimerkkejä myönnetään työuran pituuden perusteella saman yrityksen palveluksessa tai itsenäisestä yrittämisestä tai luottamushenkilönä toimimisesta. Merkkejä myönnetään myös ulkomailla toimivien suomalaisyritysten työntekijöille sekä Suomessa toimivien ulkomaisten yritysten työntekijöille. 

Erikoismerkit myönnetään erityisistä työsuorituksista tai pitkästä työurasta yrittäjänä tai useiden työnantajien palveluksessa. Erikoismerkkeihin lukeutuvat ns. elämäntyömerkit ja rautainen ansiomerkki. Merkki on mitä parhain kannuste myös jatkamaan työelämässä. 

Nykyisin on mahdollista palkita Vuoden työntekijä, eikä tuolloin palkittavalla tarvitse olla pitkää työhistoriaa takanaan. Tämä ansiomerkki myönnetään ansiokkaasta työstä yrityksen menestyksen tai työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi. Tunnustus voidaan myöntää esimerkiksi onnistuneesta projektista, hyvästä hankkeesta, loistavasta työsuorituksesta tai huipputuloksesta. Henkilö, joka on palkittu Vuoden työntekijä- ansiomerkillä, voi liittyä mukaan digitaaliseen kunniagalleriaan. Kunniagalleriassa voi tutustua palkittuihin ja lukea voittajien tarinoita siitä, mikä heitä työssään innostaa.

Me kauppakamarilaiset tulemme halutessanne myös mielellämme kanssanne juhlistamaan merkkitapahtumaa. Olethan rohkeasti meihin yhteydessä, kun haluatte palkita henkilöstöänne ansiomerkein!

Lisätiedot ja ansiomerkkihakemukset: yhteyspäällikkö Petra Piironen, p. 040 650 15 88 tai petra.piironen@kauppakamari.fi.

Petra Piironen

Petra Piironen

Yhteyspäällikkö

+358 40 650 1588

Kategoriat:Työelämä, Palkitseminen