FINNEROn lemmikkitarvikkeet Walmart-ketjun valikoimiin USA:ssa

20.12.2021

FINNEROn lemmikkitarvikkeet Walmart-ketjun valikoimiin

FINNERO on viime kuukausien aikana juhlistanut useita merkkipaaluja kansainvälisessä laajentumisessaan. Uusimpana saavutuksena on maailman suurimman vähittäistavaraketjun Walmartin valikoimiin pääsy. Yritys vahvistaa Suomalaisen designin asemaa maailmalla, tuoden lemmikkitarvikkeiden hauskaa ja ajatonta muotoilua kaikkien kotiin.

FINNEROn lemmikkitarvikkeet ovat nyt Yhdysvaltalaisen Walmart vähittäistavaraketjun valikoimissa USA:ssa. Walmart on maailman suurin vähittäismyyntiyritys, joten tämä on erittäin merkittävä saavutus paitsi FINNEROlle, myös Suomen yrittäjyydelle. ”On vaadittu paljon sitkeyttä siinä, että olemme mikroyrityksenä päässeet mukaan Walmartin valikoimiin”, kertoo FINNEROn perustaja Tarja Keen.

FINNEROn ulkomaankaupasta vastaava Keen on tyytyväinen. ”Kansainvälistymisen eteen on tehty paljon pitkäjänteistä työtä. Se, että pääsimme esittelemään itsemme Walmartin sisäänostajille oli jo oma prosessinsa. Tämän jälkeen varsinainen työ vasta alkoikin, sillä USA:n markkina on hyvin erilainen mm. säännöksiltään, verotukseltaan ja logistiikaltaan.”


FINNEROn tuotteiden lanseeraus lähti käyntiin Walmartin Market Place -verkkosivuilta ja tuotevalikoimaa kasvatetaan asteittain. Amerikkaan on avattu nyt tytäryhtiön lisäksi myös oma varasto. Kasvua USA:ssa vauhdittaa myös tuotteiden myynti Amazon.com:ssa ja Petsmartin Chewy.com verkkokaupassa.
FINNERO kansainvälistyy hurjalla vauhdilla. Ruotsalaisten jälleenmyyjien määrä on tuplaantunut lyhyessä ajassa. Euroopan kasvua vauhdittaa uusi itävaltalainen tukkumyyjä ja myös Koreaan on auennut uusia jälleenmyyjäyhteyksiä.

FINNERON tuotteita on tällä hetkellä myynnissä USA:n lisäksi 15 maassa. Yrityksen liikeideassa korostetaan lemmikkituotteiden laadukkuuden ja käytännöllisyyden lisäksi Suomalaista uniikkia designia.
Walmart, virallisesti Wal-Mart Stores, Inc., on yhdysvaltalainen vähittäiskauppaketju. Wal-Mart on liikevaihdoltaan maailman suurin vähittäismyyntiyritys ja se on myös Yhdysvaltain suurin yksityinen työnantaja.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Finnero Oy Ltd
+358 40 5145282
info@finnero.com
www.finnero.fi

Kategoriat:Kansainvälisyys, Kasvu