Perinteikkäät ja vahvat sähköalan yritykset Pohjois-Suomen Sähkö ja Kontaktor yhdistävät voimansa

08.04.2024
Oy Kontaktor ab ja Pohjois-Suomen Sähkö Oy

Perinteikkäät ja vahvat sähköalan yritykset Pohjois-Suomen Sähkö ja Kontaktor yhdistävät voimansa

Oy Kontaktor Ab ja Pohjois-Suomen Sähkö Oy:n osakkaat ovat solmineet sopimuksen, jolla Oy Kontaktor Ab ostaa koko Pohjois-Suomen Sähkö Oy osakekannan. 

Pohjois-Suomen Sähkö on osaava ja luotettava sähköliike Etelä-Pohjanmaan talousalueella. Toimialoina on sähköasennus ja -urakointi, laitos- ja kodinkonehuollot sekä valaisimet, sähkötarvikkeita ja komponentteja myyvä myymälä. Pohjois-Suomen Sähkö on perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1921. Kaupan jälkeen yhtiö jatkaa itsenäisenä yrityksenä toimintaansa Seinäjoen talousalueella 31 ammattilaisen voimin.

”Toteutunut yrityskauppa laajentaa sopivasti oman yrityksemme toimintaa uudelle talousalueelle ja synergiaedut lisäävät kilpailukykyämme ja mahdollistavat sekä Kontaktorin että Pohjois-Suomen Sähkön kasvun. Hyvin hoidettu Pohjois-Suomen Sähkö Oy:n liiketoiminta täydentää omaa

palvelukokonaisuuttamme, jota kehitämme aktiivisesti. Haluamme palvella asiakkaita vielä entistäkin paremmin”, kertoo Oy Kontaktor Ab:n toimitusjohtaja Erkki Lassila.

”Olen tyytyväinen siitä, että Pohjois-Suomen Sähkön omistajaksi valikoitui toinen perinteikäs ja vahva sähköalan toimija. Yritykset täydentävät toisiaan ja uskon niin asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kuin myös yhtiöissä työskentelevien ammattilaistemmekin hyötyvän tästä järjestelystä”, toteaa PohjoisSuomen Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Juha Lounatvuori.

Kontaktor on menestyvä vaasalainen sähköalan yritys, jossa työskentelee 25 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Yritys on yli 50-vuotisen historiansa aikana tullut tutuksi vaasalaisille Oy Kontaktor Ab:na ja se on tunnettu hyvästä laadusta, asiakaspalvelusta ja ammattitaidosta omalla alallaan.

Oy Kontaktor Ab kuuluu Vetelin Energia konserniin.

Lisätietoja:

Oy Kontaktor Ab                                                 
Erkki Lassila                                              
Toimitusjohtaja   
http://www.kontaktor.fi                                        
044-0252106                                                        
erkki.lassila@konatktor.fi 


Pohjois-Suomen Sähkö Oy      
Juha Lounatvuori
Toimitusjohtaja        
https://www.pssahko.fi
040-0666316     
juha.lounatvuori@pssahko.fi           

Kategoriat:Kasvu, Talous, Sopimukset, Yritysuutinen, Jäsenemme tiedottavat