Lennol jatkaa Puolustusvoimien tyynytoimittajana

21.04.2023

Lennol jatkaa Puolustusvoimien tyynytoimittajana

Lennol Oy on voittanut Puolustusvoimien tarjouskilpailun ja jatkaa Puolustusvoimien tyynyjen valmistajana. Lennol toimittaa Puolustusvoimille seuraavan neljän vuoden aikana noin 110 000 vastuullisesti tuotettua tyynyä.

Puolustusvoimien tarjouskilpailun voitto on Lennolille neljäs. Tämä on kolmas kerta, kun tyynyjen toimittaja valittiin neljäksi vuodeksi eteenpäin. Edellisen neljän vuoden sopimuksen viimeiset tyynyt ovat tuotannossa parhaillaan.
”Tyynyjen täyte valmistetaan 100 % kierrätetystä polyesterista. 110 000 tyynyä vastaa noin 300 000 kierrätettyä muovipulloa. On hienoa, että saamme valmistaa näin paljon vastuullisesti tuotettuja tyynyjä”, sanoo Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen. Uuden tarjouskilpailun voiton myötä Lennol saa taas hyvää perustilauskantaa. Tyynyjä toimitetaan ympäri vuotta suoraan joukko-osastoihin.

Lisätietoja:
Pirjo Pystykoski-Sopanen
toimitusjohtaja
Lennol Oy
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi
www.lennol.fi


Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu perheyritys, joka valmistaa Jalasjärvellä sisustustekstiilejä, vuodevarusteita ja varjostimia julkitiloihin ja koteihin sekä pehmustekomponentteja huonekaluteollisuudelle. Lennol valmistaa tuotteita myös asiakkaan omilla tuotemerkeillä. Yrityksen palveluksessa on 28 henkilöä.

Kategoriat:Yritysuutinen, Jäsenemme tiedottavat