Lennol aloittaa yhteistyön hollantilaisen verhotalo A House of Happinessin kanssa

13.01.2023

Lennol Oy:n vastuullisten materiaalien tarjonta laajenee – Lennol aloittaa yhteistyön hollantilaisen verhotalo A House of Happinessin kanssa

Suomalainen tekstiilialan perheyritys Lennol Oy laajentaa vastuullisten materiaalien tarjontaansa laadukkailla verhokankailla. Lennol ja hollantilainen verhotalo A House of Happiness ovat solmineet yhteistyösopimuksen, ja Lennol on aloittanut Suomessa A House of Happinessin agenttina 1.1.2023 alkaen.

Lennol vastaa A House of Happinessin verhokankaiden myynnistä koko Suomessa. Laadukkaat verhokankaat monipuolistavat tekstiiliyrityksen projektipalveluiden valikoimaa entisestään. A House of Happinessin valikoimissa on oma mallisto vastuullisia, paloturvallisia verhokankaita.
Lennolin Etelä-Suomen projektimyyjä Jenni Salminen on iloinen juuri alkaneesta yhteistyöstä. ”On mahtavaa päästä toteuttamaan asiakkaiden kanssa projekteja vastuullisilla kankailla, jotka voimme ommella Suomessa omalla tehtaallamme.”
Yli 100-vuotiaan perheyritys A House of Happinessin asiakkuuspäällikkö Geuvert Hoekstra kertoo vuoden alussa tapahtuneen yrityksen ilmeen ja logon uudistamisen vahvistaneen brändiä.
Uudistuneella ilmeellä haluamme viestiä asiakkaillemme, että verhoilla voi luoda paitsi tunnelmaa ja kauneutta, myös innovatiivista ja toiminnallista lisäarvoa. Yhteistyö Lennolin kanssa on hieno mahdollisuus, etenkin kun yrityksemme jakavat samoja vastuullisia arvoja.”
Lennolin projektimyynnin palveluihin kuuluvat kaikki suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen.
Monipuoliset kangasagentuurit täydentävät palvelu- ja tuotevalikoimaa. Lennol toimii Suomessa A House of Happinessin lisäksi hollantilaisen verho- ja sisustuskankaita myyvän Koben ja saksalaisen verhoilukankaita myyvän Textumin agenttina. Uudistettu showroom Helsingin Katajanokalla tarjoaa
sisustussuunnittelijoille, arkkitehdeille ja muille alan ammattilaisille mahtavan tilaisuuden tutustua kangasagentuureihin sekä sisustustekstiileihin ja tuotannon monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja:
Jenni Salminen
projektimyynti Etelä-Suomi
050 357 9809
jenni.salminen@lennol.fi

Pirjo Pystykoski-Sopanen
toimitusjohtaja
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Kategoriat:Yritysuutinen, Jäsenemme tiedottavat