Valerija Hirvilammista kauppakamarin palvelukoordinaattori

03.01.2023

Valerija Hirvilammista kauppakamarin palvelukoordinaattori

Amanda Peltolan siirryttyä uusien haasteiden pariin, Valerija Hirvilammi on aloittanut 2.1.2023 kauppakamarin palvelukoordinaattorin tehtävissä. – Odotan innolla uusiin tehtäviin tarttumista. Moneen asiaan sainkin jo tutustua viime keväänä suorittamallani harjoittelujaksolla kauppakamarissa, mutta esimerkiksi vientiasiakirjoista vastaaminen tulee olemaan mielenkiintoinen uusi aluevaltaus. 

Valerija Hirvilammi on syntynyt Latviassa ja hänen äidinkieliään ovat sekä venäjä että latvia. Viimeiset 15 vuotta hän on pääasiassa käyttänyt kommunikoinnissa englannin kieltä. – Minulla on vahva osaaminen kansainvälisten projektien hoitamisesta sekä CRM:stä. Mielelläni myös autan kauppakamarin jäsenyrityksiä Baltian maihin suuntautuvissa vienti- tai viestintäasioissa, joten olkaa rohkeasti yhteydessä minuun, Hirvilammi kannustaa.

-Tällä hetkellä viimeistelen MBA-opintojani SeAMK:issa ja teen kauppakamarille opinnäytetyöni. Olen kiitollinen kollegoilleni heiltä saamastani tuesta parantaessani suomen kielen taitoani, jonka uskon paranevan päivä päivältä. Toivon ymmärrystä mahdollisissa kielioppivirheissä näin alkuvaiheessa, sillä suomen kieltä oppii parhaiten käyttämällä sitä aktiivisesti.

Ulkomaankaupan asiakirjojen lisäksi Hirvilammi tulee vastaamaan mm. laskutuksesta sekä koulutus- ja tapahtumajärjestelyistä. 

Tomi Kohtanen

Tomi Kohtanen

toimitusjohtaja

+358 50 5062755