Kauppakamari

Yhyres yritysten pualesta!

Tarjoamme verkostoja, tietoa ja apua yritysten menestymiseen niin Etelä-Pohjanmaalla kuin muuallakin Suomessa ja ulkomailla.

Verkostojen avulla on mahdollista kehittää uutta liiketoimintaa, saada uusia yhteistyökumppaneita ja kehittyä huomattavasti nopeammin kuin yksin. Kauppakamari on Etelä-Pohjanmaan tehokkain yritysten verkostoija, joka auttaa yrityksiä rakentamaan itselleen oikeat ja toimivat verkostot menestyksensä tueksi.

Osakeyhtiön hallitustyöllä on yrityksen menestymiseen ratkaiseva merkitys; hyvä hallitus tuo lisäarvoa yritykselle. Etelä-Pohjanmaan kauppakamari kehittää yritysten hallitustyötä järjestämällä Hyväksytty Hallituksen Jäsen HHJ -kursseja, hallitustyön seminaareja, ylläpitää hallitustyöstä kiinnostuneiden ihmisten verkostoa sekä toimii yhteistyössä Pohjanmaan Hallituspartnerit ry:n kanssa. Hyvää hallitustyötä pitää tehdä myös kuntien osakeyhtiöissä.

Vientikauppa on monelle yritykselle tärkeää ja monet yritykset ovat kiinnostuneita avaamaan uusia markkinoita ulkomailta. Kauppakamari tarjoaa ulkomaankaupan neuvontaa, koulutuksia sekä ylläpitää verkostoja, joiden kautta yritykset saavat tietoja ja kontakteja toimintansa tueksi.

Perustehtävämme
Etelä-Pohjanmaan kauppakamari edistää yritysten, yksilöiden ja koko alueen menestymistä.

Olemme yrityksen vahvin ja luotetuin ystävä yritykselle!

Katso kaikki Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenet KauppakamariVerkko -palvelusta.

Tässä porukassa kannattaa olla mukana!