Parempia kuvia puhelimella -valokuvauksen perustaidot | Seinäjoki

Paikka: Seinäjoki, paikka tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 16.9.2021
Kouluttaja: Jenny Alhonen

Otatko yrityksesi some-tileille toisinaan kuvia, onko vastuullasi kenties yrityksen Instagram-tilin päivittäminen tai käytkö työn merkeissä tapahtumissa, joista pitäisi jakaa kuvia?

Koulutuspäivän aikana käydään läpi valokuvauksen perusteita ja tehdään käytännön harjoituksia. Päivän aikana opit muokkaamaan kuvia puhelimellasi – esimerkiksi markkinointia varten eri somekanavissa.

Tällä kurssilla tutustutaan valokuvauksen perusteisiin ja siihen, miten helpoilla asioilla valokuvista saa kiinnostavampia ja kauniimpia vaikkapa älypuhelimella.

Koulutus toteutetaan ainoastaan läsnäolototeutuksena.

Kurssilla opit mm.
• perusasioita sommittelusta, kuvakulmista ja valosta
• ihmisten kuvaamisesta
• mihin kännykällä kuvaamisessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota
• miten kuvaa voi käsitellä puhelimella – muutenkin kuin valmiilla filttereillä
• vinkkejä kuvien käyttöön eri somekanavissa

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse tietää mitään valokuvaamisesta, sillä lähdemme liikkeelle perusteista, mutta kurssi soveltuu erinomaisesti myös valokuvausharrastusta aloitteleville.

Autan sinua koulutusasioissa!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Jäsenetuhinta 390,00 €
Hinta 520,00 €

Hintaan lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

8:45 Ilmoittautuminen ja aamupalaa tarjolla
9:00 Tilaisuus alkaa
11:00-11:45 Lounas
14:00 Tilaisuus päättyy

Asiantuntijana valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Jenny Alhonen

Asiantuntijana kokenut valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Jenny Alhonen, joka kuvaa monipuolisesti niin kaupallisia kuvia, maisemia, kuin ihmisiäkin. Jennyllä on kokemusta valokuvauksesta jo monen vuoden ajalta ja nykyään hän kuvaa sekä työkseen, että harrastuksenaan. Työkseen Jenny kuvaa esimerkiksi brändien somekuvia, tuotekuvia, hääkuvia ja potretteja. Harrastusvalokuvaamiseen kuuluu enimmäkseen luontokuvausta, maisemia ja potretteja.