Kirjanpidon ajankohtaispäivä | Seinäjoki

Paikka: Sokos hotel Lakeus, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 8.9.2021
Kouluttaja: Teija Kerbs
Kenelle kirjanpitäjille ja taloushallinnon parissa työskenteleville henkilöille

Kirjanpidon ajankohtaispäivässä tapaat kollegoita ja pääset vaihtamaan kuulumiset alalta. Käydään läpi viimeaikaisia muutoksia ja niiden vaikutuksia kirjanpitoon ja tilinpäätökseen.

Koulutus on suunnattu kirjanpitäjille sekä taloushallinnon parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuksessa päivität tietosi ja saat neuvot muuttuvien käytäntöjen soveltamiseen omaan työhösi.

Kouluttajana toimii kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarista.

Autan sinua koulutusasioissa!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Ohjelmassa mm.

• Perintä, luottotappiot ja konkurssi
  • Miten korona vaikuttaa tilinpäätöksiin
  • Korotetut poistot
  • Tulevia ja suunnitteilla olevia lakimuutoksia
  • Kirjanpitolautakunnan uusimmat kannanotot

Jäsenetuhinta 420,00 €
Hinta 590,00 €

Hintaan lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

8.45 Ilmoittautuminen ja aamupalaa tarjolla
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

kirjanpidon asiantuntija Teija Kerbs, Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.