Vientikillan matkassa

Vientikillan toiminta perustuu yritysvierailuihin ja -esityksiin, joissa pureudutaan erityisesti viennin ja tämän päivän globalisaation haasteisiin. Vientikillan toiminnassa on mukana erikokoisia ja eri toimialan yrityksiä.

Vientikilta on viennistä ja kansainvälistymisestä kiinnostuneiden yritysten verkosto. Verkoston jäsenyys on vapaaehtoista ja maksutonta.

Vientikilta kokoontuu syyskuusta kesäkuuhun kerran kuukaudessa, yleensä kuun ensimmäisenä torstai-iltana vierailulle johonkin mielenkiintoiseen alueen vientiyritykseen tai kansainvälistymiseen liittyvään muuhun kohteeseen. Vierailuilla kuullaan yritysten viennin aloittamisen haasteista, viennin kehittymisen tarinaa sekä päästään usein myös tutustumaan kohdeyrityksen tuotantoon. Vientikilta tekee myös yleensä vuosittain 1-2 vierailua mielenkiintoisiin kohteisiin eri puolilla Suomea.

Toimintaa ohjaa vientikillan jäsenistä koostuva hallitus ja vierailuja koordinoi Etelä-Pohjanmaan kauppakamari yhdessä aktiivisten jäsenten kanssa.

Mukaan pääsee ilmoittamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa killan sihteerille. Tapaamisista ilmoitetaan etukäteen sähköpostilla.

Vientikillan puheenjohtajana toimii Juha Lahtinen, Export Maker Oy.
Vientikillan sihteeri Tomi Kohtanen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari.

Kiinnostaako jäsenyys Vientikillassa? Ota yhteys:

Tomi Kohtanen

Tomi Kohtanen

toimitusjohtaja

+358 50 5062755