Yrityksille maksuton Kasvu Open tarjoaa ensiluokkaista sparrausta, ei vain kilpailua!

Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan se matka -sanonta sopii kuvaamaan Kasvu Openin tarjoamia mahdollisuuksia mukaan rohkeasti lähteville yrityksille.

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle voi hakea mikä tahansa kasvua tavoitteleva yritys eikä kilpailun voiton tavoittelun tarvitse olla ensisijaisesti kiikarissa, vaan kasvuhalu on tärkeintä. Huippuasiantuntijoiden kanssa käyty kaksipäiväinen luottamuksellinen sparraus antaa näkökulmia yrityksen seuraaviin steppeihin – ja todellakin: osallistuminen on maksutonta! Kasvu Openin sparrausprosessi on sovellettu Jyväskylän yliopiston kasvuyritystoiminnan professori Marko Sepän ja hänen tiiminsä kehittämästä Kasvun Kiitorata -metodista.

Alueellinen, pääsääntöisesti Kasvupolun kumppaneista koostuva tuomaristo, arvioi Kasvupolulle hakeneet yritykset, joista valitut jatkavat sparrauksiin. Sparrauksista jatkoon pääsee kultakin alueelliselta kasvupolulta kaksi potentiaalisinta yritystä valtakunnalliseen kilpailuun tavoittelemaan Kasvu Openin voittoa. Valtakunnalliseen finaaliin päässeet saavat vielä lisäsparrausta Kasvu Open Karnevaalissa ja tuosta joukosta valitaan koko kauden voittajat. Päätöksen koko kauden voittajista tekee valtakunnallinen tuomaristo.

KasvuOpen vetää puoleensa luonnollisesti myös muita kasvuhaluisia yrityksiä, jolloin verkostoituminen samassa tilanteessa olevien kanssa on erityisen hedelmällistä ja innostavaa.

Kasvajat -selvitys vuodelta 2017 osoitti sparrauksen tuottavan tulosta yritysten kansainvälisessä kasvussa. 82% vastanneista koki sparrauksen tukevan yrityksensä kasvuvalmiuksia. Sparrauksella on ollut myös selvää liikevaihdon positiivista kehittymistä edistävä vaikutus: vuoden kuluttua sparrauksesta yritysten liikevaihto oli kasvanut 94,50% ja kahden vuoden päästä lähes 80%!

Viime vuonna loppusuoralle mennyt RMK Vehicle Corporation:in toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki kannustaa yrityksiä lähtemään mukaan:

KasvuOpen on hieno tilaisuus tutustua muihin paikallisiin kasvuyrityksiin ja heidän haasteisiinsa.

Myllärit auttavat katsomaan asioita eri näkökulmista, joka auttaa yritystä työstämään ongelma-alueitansa sekä myös arvostamaan yrityksen hyviä puolia ja jo tehtyjä saavutuksia.

Kasvupolun lisäksi tarjolla on myös maksuttomia yritystapahtumia. Seinäjoki Areenassa järjestetään 12.2.2020 Koolla on väliä -kiertuetapahtuma, jossa keynote-puheenvuoron pitää Kaslinkin perustaja, ruokainnovaattori Raino Kukkonen, Etelä-Pohjalaisesta perheyrittäjyydestä kertoo Laura Saaranluoma sekä MirrorLine, ja elintarvikealan ideamylly Karri Kunnas Foodwestistä. Lisäksi tapahtumassa järjestetään kumppaneiden teemapöytäsparrausta.

Hae mukaan Etelä-Pohjanmaan kasvupolulle täyttämällä lomake https://kasvuopen.fi/hae-mukaan/

Ilmoittautuminen Koolla on väliä -tapahtumaan päättyy 12.2.2020 kello 17. Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä: https://kasvuopen.fi/yritystapahtumat/koolla-on-valia-koko-suomelle/seinajoki/ 

 

 

kasvu, KasvuOpen, KasvuOpen karnevaali, kasvupolku, RMK Vehicle Corporation