Webinaarit ja striimit suosittuja Etelä-Pohjanmaalla

Webinaareja ja striimejä on ollut kauppakamarin koulutustarjonnassa jo tovin, mutta kuluvana keväänä koronan aiheuttaman poikkeustilan myötä kysyntä on kasvanut huomattavasti.  Kamarimme jäsenyritykset ovat päivittäneet runsaasti osaamistaan viime kuukausina: Etelä-Pohjanmaan kauppakamari sijoittuu kolmanneksi valtakunnallisessa kamarien välisessä vertailussa. Eniten on kouluttauduttu palkanlaskennassa, koronaviruksen ja työnantajavelvoitteiden saralla, palveluiden tuotteistamisen sekä kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaisaiheissa.

”On ollut hienoa huomata, miten alueemme yritykset ovat tilanteesta huolimatta nähneet kouluttautumisen tärkeyden. Olemme yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa halunneet tarjota jäsenillemme vaihtoehtoisen tavan kehittää itseään, myös etätyön aikana. Olemme saaneet koko kevään ajan tarjota Helsingin seudun kauppakamarin tuottamat striimit jäsenetuhinnan lisäksi -50% alennuksella. Tämän kevään omien koulutusten peruuntuessa olemme halunneet panostaa striimien ja muiden kauppakamareiden webinaarien myyntiin. Striimien lisäksi olemme tiivistäneet muiden alueellisten kauppakamareiden kanssa yhteistyötä ja olemme tarjonneet koulutuksia valtakunnallisesti. Meidän kaikkien kauppakamareiden yhteinen tahtotila on, että pystymme tarjoamaan monipuolisia koulutuksia yli rajojen omalta työkoneelta käsin. Kevät on ollut opettavainen aika kaikille ja niin myös meille. Haluamme jatkossakin tavata teitä lähikoulutusten merkeissä, mutta haluamme myös entistä enemmän tarjota vaihtoehtoja niille, jotka ovat valmiita digiajan tarjontaan. Toivottavasti tapaamme syksyllä koulutusten ja jäsentapahtumien merkeissä!”, toteaa Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutus- ja tapahtumajärjestelyistä vastaava Amanda Peltola.

Syksyn striimikoulutustarjonnasta pääset nauttimaan vielä edulliseen hintaan, jos toimit nopeasti! Tarjous on voimassa 18.6.2020 saakka!

kamarikouluttaa, striimi, webinaari