Vuoden kauppakamarilaiset palkittiin kauppakamaripäivillä

Vuoden kauppakamari ja kauppakamarilainen palkittiin 10.–11. syyskuuta järjestetyillä kauppakamaripäivillä. Vuoden kauppakamariksi valittiin poikkeuksellisesti kaksi kauppakamaria, Satakunnan ja Rauman kauppakamarit. Vuoden kauppakamarilaisena palkittiin Heidi Sikkilä, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palvelupäällikkö.

Heidi Sikkilä, palvelupäällikkö, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Vuoden kauppakamariksi valittiin kaksi kauppakamaria, jotka ovat tehneet esimerkillistä yhteistyötä. Satakunnan ja Rauman kauppakamarit ovat löytäneet yhteisen tekemisen voiman ja hyödyntäneet tätä monipuolisesti työssään. Näiden kauppakamareiden yhteistyö hyödyttää koko aluetta ja alueella toimivia yrityksiä.

”Nykymaailmassa kukaan ei pärjää yksin, vaan asiat tehdään ja pohditaan yhdessä. Tällöin ratkaisut oivalletaan helpommin ja asiat soljuvat sujuvasti maaliin asti”, Satakunnan kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Nore sanoo.

”Tärkeiden asioiden edistämiseksi kannattaa yhdistää voimat. Yhteistyö Satakunnan ja Rauman kauppakamareiden välillä on mutkatonta ja monimuotoista. On kunnia vastaanottaa tämä yhteinen huomionosoitus, osoituksena siitä, että hyvä yhdessä tekemisen meininki välittyy myös ulospäin”, Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa sanoo.

”Kauppakamarit on verkosto, jossa yhteistyö on kirjaimellisesti voimaa. Tämä kamareiden voimakaksikko on näyttänyt esimerkkiä muille, kuinka yhteistyötä parhaimmillaan tehdään”, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi kehuu.

Vuoden kauppakamarilaiseksi valittiin Heidi Sikkilä. Sikkilä toimii Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palvelupäällikkönä.

Sikkilän valintaan johtivat tämän tarmokkuus, tehokkuus ja yhteen hiileen puhaltaminen. Erityistä kiitosta sai hänen vetämänsä koulutuspooli, joka keväällä reagoi nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

”Tunnustus oli todellinen yllätys! Ymmärrys siitä, ettei kaikkea voi tehdä yksin ja yhdessä olemme enemmän, on yksi syistä miksi kollegat ympäri Suomen olivat ilmiantaneet minut. Olen erittäin kiitollinen tunnustuksesta ja huomiosta, että työpanoksestani on ollut apua yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä innostanut entistä tiiviimpää yhteistyöhön Suomen kauppakamareita. Itsensä likoon laittaminen käy helposti, kun on asia minkä kokee merkittäväksi ja tärkeäksi,” Sikkilä kertoo.

”Heidin työpanos on juuri, sitä mitä me kauppakamarilaisilta toivomme. Energiaa, ideoita ja halua pistää itsensä likoon jäsenyritysten puolesta”, Romakkaniemi sanoo.

Kauppakamaripäivät järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti. Mukana oli noin 180 ihmistä, 19 eri kauppakamarista ympäri Suomen.

 

Anna Yli-Saunamäki
viestinnän asiantuntija
Keskuskauppakamari

Lisätiedot: Juho Romakkaniemi, toimitusjohtaja, Keskuskauppakamari, juho.romakkaniemi@chamber.fi, puh. +358 40 050 52 69

koulutuspooli, vuoden kauppakamari, vuoden kauppakamarilainen, yhteistyö