Oletko kiinnostunut Viron markkinoista?

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari tekee yhteistyötä Team Finland -verkoston kanssa yritysten kansainvälistymisen tukemiseksi. Tällä kertaa kohteena ovat Viron markkinat.

Tässä terveiset Suomen Tallinnan suurlähetystöstä:

Teemme selvitystä suomalaisyritysten, etenkin pk-yritysten, palvelutarpeista Virossa. Suomen Tallinnan-suurlähetystö haluaa selvittää, miten olemassa olevia palveluita voitaisiin kehittää ja tarvitaanko kokonaan uusia palveluita. Haluamme tuottaa sellaisia palveluita, joiden avulla voidaan edistää suomalaisyritysten kansainvälistymistä, vientiä ja toimintaedellytyksiä. Siksi haluammekin kuulla mielipiteesi asiasta.

Suomen Tallinnan-suurlähetystö on yksi toimija Team Finland-verkostossa. Team Finland -verkosto tarjoaa yrityksille kansainvälistymispalveluja kooten samalla yhteen yrityksille suunnatut julkisrahoitteiset kansainvälistymispalvelut. Asiakkaille tarjotaan tietoa, työkaluja, verkostoja ja rahoitusta yritysten kansainvälisen menestymisen tueksi.

Olemme tehneet tätä selvitystä yhteistyössä Vaasan yliopiston strategisen talousoikeuden maisterivaiheen opiskelijan Jouni Liljan kanssa. Selvitys on osa hänen opintojaan.

Toivomme, että teillä on hetki aikaa vastata kyselyymme. Se vie noin 10 minuuttia ajastasi. Olemme iloisia myös siitä, jos olette muutoinkin meihin yhteydessä. Autamme yritystäsi mielellään Viroa koskevissa asioissa.

Linkki kyselyyn: https://goo.gl/forms/P98XNx2wcgJR2Cgh2

Lisätietoja antavat tarvittaessa:
Hannu Arhinmäki
Neuvonantaja, talousasiat, kauppapolitiikka
Suomen suurlähetystö, Tallinna
puh: +372 6103 312

Jouni Lilja
YTM, Kauppatiet yo.
Vaasa
puh: 044 571 2362

 

kansainvälisyys, suurlähetystö, Viro, yritys