Verotusseminaari ottaa digin kolmiloikan 2020

Julkaistu 1.9.2020

Verotusseminaari ottaa digin kolmiloikan 2020

Pitkät perinteet omaava ja arvostettu taloushallinnon osaajien kohtauspaikka Verotusseminaari toteutetaan tänä syksynä täysin digitaalisessa muodossa webinaarina!

Seminaaria on järjestetty vuodesta 1976 kolmen eteläpohjalaisen yhdistyksen (Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry ,Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja Pohjanmaan LTA ry) yhteistoteutuksena näiden jäsenille. Verotusseminaari on alueen johtava kirjanpidon ja verotuksen koulutus- ja ajankohtaistapahtuma ja nyt ensimmäistä kertaa seminaari järjestetään poikkeusjärjestelyin täysin digitaalisesti!

”Taloushallinnon digitalisoituessa on myös seminaarimme aika ottaa digin kolmiloikka. Tätä tietenkin edesauttaa Covid 19 virus, joka estää meitä tällä hetkellä kokoontumasta isolla joukolla. Verotuksen ajankohtaistieto on kuitenkin tärkeä saada taloushallinnon ammattilaiselle tavalla tai toisella. Muutos on mahdollisuus ja nyt toteutamme Verotusseminaarin webinaarin loistavien asiantuntijoiden johdolla. Todennäköisesti ensi vuonna järjestäessämme 45:tä Verotusseminaaria toivomme tapaavamme kasvokkain itse seminaaritilassa Seinäjoen Framilla myös etäosallistumisen muodossa”, kertoo Heidi Sikkilä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilta.

Verotusseminaari tarjoaa kattavan kattauksen talouden ja verotuksen huippuasiantuntijoiden luentoja suoraan osallistujan omalle työpisteelle sijaitse se sitten työnantajan tiloissa tai kotitoimistossa. Seminaari on kaksipäiväinen. Osallistuja voi valita koko seminaarin tai jommankumman yksittäispäivistä. Luennoimassa Keskuskauppakamarin johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää,arvonlisäverotuksen asiantuntija Karl-Johan Sigfrids, professori Juha Lindgren Vaasan Yliopisto sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksen asiantuntija Risto Waldén. Verohallinnon projektipäällikkö Asko Pajunen valottaa osallistujille verottajan nykyisistä ja tulevista digitaalisista uudistuksista.

Tutustu ohjelmaan sekä puhujiin osoitteessa www.verotusseminaari.fi ja varaa paikkasi vuoden merkittävimmästä verotuksen ja taloushallinnon tapahtumasta verkossa!

Heidi Sikkilä
palvelupäällikkö