Verkostoituminen

Verkostoitumalla luot kontaktit alueen yrityspäättäjiin ja saat mahdollisuuksia löytää uusia asiakkaita, kumppaneita ja osaajia.

Kiinnostaako? Liity jäseneksi

Verkostoituminen on ihmisten kohtaamista, eli tullaan tutuksi ja jäädään verkostokumppanien mieleen. Käytännössä verkostoituminen alkaa siis ihmisten tapaamisesta, jossa tutustutaan keskenään, kerrotaan mitä osataan ja vaikka vaihdetaan käyntikortteja. Kun sitten vaikkapa viikon tai kuukauden päästä kohtaamme ongelman, jossa muistamme kenties uuden tuttavamme voivan meitä auttaa, voimme olla häneen yhteydessä ja hyödyntää näin uusia verkostojamme.

Verkostoitumalla:
– Saat uusia ideoita
– Löydät uusia ratkaisuja
– Opit vertaisiltasi
– Saat kontakteja tulevaisuuteen
– Voit löytää uusia liidejä ja sitä kautta uusia kauppoja
– Voit löytää uusia yhteistyömahdollisyyksia

Verkostoja kannattaa hakea oman kaupungin, toimialan tai jo olemassa olevien yhteistyökumppaneiden lisäksi myös muilta toimialoilta, sekä pienistä että suurista yrityksistä ja eri rooleissa toimivista ihmisistä. Mitä rikkaampi verkosto meillä on, sen todennäköisempää on, että saamme verkostomme kautta apua kohtaamiimme outoihin tai uusin tilanteisiin tai ongelmiin.

Me tarjoamme verkostoitumiseen parhaat alustat ja fasilitoimme ihmisten kohtaamisia. Järjestämme vuosittain toistakymmentä verkostoitumistilaisuutta, joihin kokoontuu kauppakamarin eri toimialojen jäseniä eri puolilta maakuntaa. Verkostoitumistilaisuudet ovat loistava tapa joko aloittaa oman verkoston luominen tai kasvattaa nykyistä verkostoaan.

Katso KauppakamariVerkko -palvelusta, mitkä kaikki yritykset ovat jo kauppakamarin jäseniä.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenmaksut