Työharjoittelupaikka syksyksi 2018

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari tarjoaa yhdelle tehokkaalle ja innokkaalle opiskelijalle työharjoittelupaikan, jossa pääsee tekemään ja harjoittelemaan markkinointia, viestintää, asiakaspalvelua, asiakastietokannan ylläpitoa, tapahtumajärjestämistä, palautteen keräämistä, laskutusta sekä tekemään kaikenlaista muuta juoksevaa asiaa, mitä toimistossa tarvitaan.

Toivomme, että olet iloinen ja työtä pelkäämätön persoona, jolla on kykyä tarttua asioihin ja hoitaa ne kerralla ja huolellisesti loppuun saakka. Toivomme myös, että pystyt sekä tarkkuutta vaativaan työhön että tarttumaan tarvittaessa puhelimeen asioiden selvittämiseksi. Kuulemme myös mielellämme sinulta ideoita ja ajatuksia työn ja toimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Työaika on arkipäivisin klo 8-16 (7,5h/pv) ja pääasiallinen työpaikka on Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimisto Seinäjoki Areenalla. Areenan ravintolassa on arkisin myös lounasmahdollisuus. Työsopimus voidaan tehdä joustavasti elokuu 2018 – tammikuu 2018 väliseksi ajaksi siten, että tarvittava työharjoittelu-jakson tuntimäärä täyttyy.

Työkokemuksen ja harjoittelusuorituksen lisäksi maksamme sinulle palkkaa 1438,20e/kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen meille sähköpostilla ep@kauppakamari.fi viimeistään 11.5.2018.

Lisätietoja antaa johtaja Tomi Kohtanen, tomi.kohtanen@kauppakamari.fi, puh: 040-5122586.

2018, oppilaitosyhteistyö, syksy, työharjoittelu