Työharjoittelu avaa uusia ovia – esittelyssä kauppakamarin työharjoittelija Pilvi Ridanpää

Olen Pilvi Ridanpää, 43-vuotias lapualainen. Opiskelen työn ohessa tradenomiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulussa nyt kolmatta vuotta. Opinnot ovat edenneet loppuvaiheeseen, joihin kuuluu myös 5 kuukautta kestävä työharjoittelu. Miettiessäni harjoittelupaikkoja, nousi Etelä-Pohjanmaan kauppakamari nopeasti suosikiksi sen monipuolisten työtehtävien vuoksi. Ja täällä sitä nyt ollaan, ottamassa tuntumaa kauppakamarin vaihteleviin työpäiviin.

Työskentelen Lapuan kaupungilla ruokapalveluissa, joten uuden tutkinnon myötä myös alanvaihto on mahdollinen. Odotankin innolla uusien ihmisten tapaamista ja verkostoitumista Etelä-Pohjanmaan osaajien kanssa.

Työharjoittelua on takana nyt kuukausi, ja olen jo päässyt CRM:n kanssa tutuksi jäsenlaskutusta tehdessäni. Minulle kaikki on uutta, koska työtaustani on ihan erilainen, joten pyrin tämän harjoittelujakson aikana imemään itseeni mahdollisimman paljon tradenomin työhön kuuluvaa tietoutta ja osaamista. Kauppakamarin loistavan rempseä henkilökunta kouluttaa minusta toivottavasti uuden osaajan monipuoliseen tradenomin työhön.

seamk, työharjoittelu