Tuhat nuorta johtajaa, Suomi 100 -tempaus

Pertti 1000 nuorta johtajaaKauppakamarit juhlistavat Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä mm. Tuhat nuorta johtajaa -kampanjalla. Haastamme mukaan myös eteläpohjalaisia yritysjohtajia, esimiehiä ja yrittäjiä. Kampanja tarjoaa koko Suomessa tuhannelle toisen asteen ja ammattikorkeakoulun opiskelijalle tilaisuuden seurata yhden työpäivän ajan johtajan, yrittäjän tai esimiehen työtä ja toimintaa ja oppia samalla tärkeitä työelämän ja eri toimialojen käytänteitä ja toimintatapoja.

Mukaan lähteville yrityksille kampanja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa konkreettista yhteistyötä oman alueen opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa sekä lisätä kiinnostusta omaa yritystä kohtaan. Kieltämättä tilanne myös haastaa johtajan pohtimaan omia työtapojaan ja yrityksensä toimintamalleja uusista näkökulmista.

Olen itse osallistunut tähän Suomen Nuorkauppakamareiden ideoimaan kampanjaan jo useampana vuonna ja omien, erittäin positiivisten kokemusteni pohjalta kannustan kaikkia alueemme yritysten johto- ja esimiestehtävissä toimivia tulemaan mukaan. Ilmoittautumisaikaa on 7.4.2017 asti, ohjeet ja lisätietoa löydät kampanjan verkkosivuilta.

#1000nuortajohtajaa
#epkauppakamari
#suomi100vuotta
#päiväopiskelijankanssa
#kauppakamari #chamber
#jcifinland #juniorchamber

Ota haaste vastaan ja tule mukaan!

Pertti Kinnunen
toimitusjohtaja