Tiedote: Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin tilaisuudet Covid-19 -rajoitteiden kiristyessä

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatyöryhmä on antanut voimakkaita suosituksia, jotka koskevat mm. erilaisten yleisötilaisuuksien järjestämistä. Käytännössä tilaisuuksien osallistujamäärä ei saisi ylittää 20 henkeä.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ottaa nämä suositukset huomioon omassa toiminnassaan 6.10.2020 alkaen. Järjestämme edelleen koulutus- ja muita tilaisuuksia korostetuin turvallisuusjärjestelyin. Läsnä oleville on tarjolla käsidesiä sekä kasvomaskeja, joiden käyttöä vahvasti suosittelemme kaikille. Kauppakamarin oma henkilökunta näyttää tässä mallia ja ohjeistaa tarvittaessa maskin oikeaoppiseen käyttöön.

Kaikki tämän syksyn tilaisuutemme toteutetaan ns. hybridimallilla eli tilaisuuksiin voi osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Etäyhteyksissä käytämme pääsääntöisesti Teams-alustaa, jonka toimivuus ja tietoturvallisuus ovat erittäin hyvällä tasolla.

Hankalasta tilanteesta huolimatta teemme parhaamme, jotta tilaisuuksia voidaan toteuttaa ja niihin osallistua turvallisin mielin ja hyvällä fiiliksellä, aidossa kauppakamarihengessä.