Teuvan tyttö työharjoittelussa

Olen Linne Kaurila ja aloitin Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla viiden kuukauden mittaisen työharjoittelun. Minulta löytyy merkonomin paperit taskusta ja nyt aloitin kolmannen vuoden tradenomi opinnot Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Teuvalta kotoisin oleva iloinen ja pirtsakka likka, joka ottaa uudet haasteet ja tilanteet mielenkiinnolla vastaan. Mitä enemmän näkee ja kokee uutta sen parempi.

Kauppakamari ja sen toiminta alkoi minua kiinnostamaan viime vuonna, kun SeAMK:n kautta pääsimme tutustumaan sen toimintaan. Erityisesti minua kiinnosti se, että harjoittelujakso täällä avaisi minulle oivan mahdollisuuden nähdä Etelä-Pohjanmaan elinkeino- ja yrityselämää aitiopaikalta! Toisena suurena houkuttimena oli verkostoitumismahdollisuus täällä alueella oleviin osaajiin.

Kauppakamarilla työskennellessäni toivon saavani myös uuden näkökulman erilaisesta tradenomin työstä ihan konkreettisesti, sillä sitä minulle on tähän mennessä kertynyt vain päivittäistavarakaupan puolelta useamman vuoden ajalta.

Odotan innolla mitä harjoittelu minulle tuo tullessaan ja mitä oppia saan täältä mukaani tulevaisuutta varten. On hienoa päästä mukaan vahvaan organisaation taistelemaan yhyres yritysten puolesta!

 

 

 

 

 

 

Linne Kaurila
harjoittelija
Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
p. 040 533 8537
ep.harjoittelija @kauppakamari.fi

 

Kamariblogi