Suvianna Tuomistosta vuoden positiivisin seinäjokinen

Vuoden 2019 vuoden positiivisimmaksi seinäjokiseksi on valittu Suvianna Tuomisto keskustan Lidlistä! Valinnan tekivät yleisöäänestyksen pohjalta kaupunkilehti Eparin, Seinäjoen seudun nuorkauppakamarin sekä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin edustajat ja yllättynyt voittaja kukitettiin 11.12.2019.

Tuomisto arvelee hänen elämänmyönteisen asenteen olevan positiivisuuden takana. Myös työkaverit sekä asiakkaat pitävät yllä hyvää fiilistä. Tärkeänä Tuomisto pitää asiakkaan kohtaamista yksilönä sekä positiivisten asioiden ääneen sanomista.

Kassatyö on opettanut häntä paljon ja vuosien saatossa kertynyttä osaamista saa laittaa peliin erilaisten asiakkaiden kanssa palveltaessa mm. näkö- ja kuulorajoitteisia tai asiointikielen vaihtuessa englannista espanjaksi.

Lue lisää Eparin sivuilta!

Epari, Seinäjoen seudun nuorkauppakamari, Vuoden Positiivisin Seinäjokinen