Petri Mäkelästä kauppakamarin uusi puheenjohtaja

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2017 Mäkelä Alu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Mäkelän Alajärveltä, joka seuraa tehtävässä kolmivuotisen puheenjohtajakautensa päättävää Minimani Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaa Heikki Tynjälää.

Petri Mäkelä ja Heikki Tynjälä

Varapuheenjohtajiksi valittiin Isojoen Konehalli Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Hilakari Kauhajoelta, Farmtools Oy:n toimitusjohtaja Johanna Ratia Kauhavalta ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Juhamatti Aronen Seinäjoelta.

Uusiksi hallituksen jäseniksi vuodelle 2017 erovuoroisten tilalle valittiin Kohiwood Oy:n toimitusjohtaja Hannu Suni Soinista, Myynninmaailma Oy:n toimitusjohtaja Mikko Isoniemi Seinäjoelta ja Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin yrityspankinjohtaja Lauri Lindholm Seinäjoelta.

Lauri Lindholm, Hannu Suni ja Mikko Isoniemi

Kokouksessa palkittiin myös kauppakamarin ICT-valiokunnan valitsema vuoden digitaalinen eteläpohjalaisyritys Jakamo Oy Seinäjoelta, josta palkinnon vastaanotti partneri Jarl Matti Anttila.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin syyskokous järjestettiin 17.11.2016 Hotelli Alvariinissa Alajärvellä.

Kamariblogi