Onko yrityksessänne tulevia Nuorkauppakamarilaisia?

Haluatko kehittää osaamistasi, josta on hyötyä niin työelämässä kuin arjessa? Haluatko ympärillesi samanhenkisiä huikeita tyyppejä, jotka inspiroivat ja innostavat sinua? Miltä kuulostaisi päästä mukaan porukkaan, jonka projektit luovat hyvää Seinäjoen seudulle? Nuorkauppakamarissa tämä onnistuu!

Nuorkauppakamarin toiminnassa pääsee oppimaan uusia taitoja koulutuksissa ja toiminnassa mukana olemalla. Erilaiset, mutta silti saman henkiset jäsenemme tarjoavat verkoston – jopa maailmanlaajuisesti. Toiminnassa pääsee mukaan yhteiskunnallisesti vaikuttaviin projekteihin kuten esimerkiksi parantamaan nuorten taloustaitoja. Olemme huomanneet, että työnantajat arvostavat nuorkauppakamarijäsenyyttä – Aktiivinen nuorkauppakamarilainen tuo oppimiaan asioita esille omassa työyhteisössään kehittäen näin omia työelämätaitoja sekä yrityksen toimintaa.

Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin jäsenhaku tapahtuu tänä vuonna lokakuussa. Etsimme riveihimme aktiivisia nuoria aikuisia, jotka haluavat kehittää itseään, kamaria ja ympäristöään – ja joilla on pilkettä silmäkulmassa.

Onko teidän yrityksessänne kuvaukseen sopivia alle 40-vuotiaita, joille tämä harrastus loisi mahdollisuuden itsensä kehittämiselle? Hae itse, tai vinkkaa työkaverille!

Löydät nuorkauppakamarilaisista lisää tietoa nettisivuilta www.jcseinajoki.fi

Siellä pääset täyttämään myös jäsenhakemuksen. Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari ilmoittaa hakemuksen lähettäneille tarkemmat tiedot jäsenhaun etenemisestä.