Lapuan Kankurit ja Epec palkittiin kevätkokouksessa Ylihärmässä

Lapuan_Kankurit

Lapuan Kankurit Oy:n Jaana ja Esko Hjelt vastaanottivat Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jakaman Läpi Harmaan Kiven -yrittäjäpalkinnon kauppakamarin kevätkokouksessa, joka järjestettiin tällä kertaa MSK Group Oy:llä Ylihärmässä. Palkintoraati arvosti erityisesti Lapuan Kankureiden hienoa kansainvälistymiskehitystä perinteisellä ja kilpaillulla tekstiilialalla.

Epec

Toisena palkittuna kevätkokouksessa oli Epec Oy, joka huomioitiin Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin Vuoden kouluttautuja -kunniakirjalla. Huomionosoitusta olivat vastaanottamassa HR-asiantuntija Nina Kristola ja toimitusjohtaja Teemu Raitis.

Kauppakamarin puheenjohtaja Petri Mäkelä ja toimitusjohtaja Pertti Kinnunen luovuttivat järjestön korkeimmat kunniamerkit, kauppakamariristit entisille hallituksen jäsenille toimitusjohtaja Pekka Himangalle ja toimitusjohtaja Tuomas Hilakarille.

Kokouksessa puhuivat Keskuskauppakamarin tuore toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi ja Elikeinoelämän Keskusliiton EK:n johtaja Jussi Mustonen. Molemmat herättelivät kokousyleisöä miettimään uusia keinoja Suomen kehittämiseksi ja tulevaisuuden menestyksen saavuttamiseksi.

Kokouksen päätteeksi osallistujat pääsivät mielenkiintoiselle tehdasvierailulle MSK Cabinsin ohjaamotehtaalle konsernijohtaja Timo Lehtiojan, hallituksen puheenjohtaja Nanna Hietalan, toimitusjohtaja Markus Näsin, myyntijohtaja Jan Tapanaisen ja toimitusjohtaja Jaakko Lipposen johdolla.

EK, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Juho Romakkaniemi, Jussi Mustonen, Keskuskauppakamari, kevätkokous, Läpi Harmaan Kiven, Seinäjoen seudun nuorkauppakamari