Lapua-ketjut Oy Vuoden kouluttautuja 2018 -yritys

Lapua-ketjut Oy palkittiin Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin Vuoden kouluttautuja 2018-tittelillä keskiviikkona 22.5.2019 pidetyssä kevätkokouksessa. Palkinnon myöntämisen perusteina olivat Lapua-ketjut Oy:n osallistumisaktiivisuus E-P:n kauppakamarin koulutus- ja verkostotilaisuuksiin.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palvelupäällikön, Heidi Sikkilän mukaan, yhtiö on käytännön toimillaan osoittanut arvostavansa henkilöstön kehityshalukkuutta. Lapua-ketjut Oy valikoitui kauppakamarin Vuoden kouluttautuja yritykseksi, joka ylläpitää ja kehittää henkilöstönsä osaamista aktiivisesti kouluttautumalla. Yritys huomio osaajiensa potentiaalit ja tarjoaa mahdollisuuksia oman uran ja osaamisen kasvattamiseen. Kauppakamari kuuntelee herkällä korvalla yrityskentän tarpeita ja sitä mukaa pyrkii tuottamaan sellaista sisältöä koulutuksiin joka auttaa alueen yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Myynti- ja markkinointipäällikkömme Topi Pienimäen mukaan henkilöstön koulutukseen panostaminen on erityisen tärkeää nopeasti muuttuvassa liike-elämässä, sekä henkilöstön sitouttamisessa yhtiöön. ”Kauppakamarin koulutukset soveltuvat meidän tarpeisiin erittäin hyvin niiden ajankohtaisuuden vuoksi, sekä pitopaikat ovat aina alle puolentunnin ajomatkan päässä” Pienimäki lisää. Kiitämme saamastamme huomionosoituksesta, ja lupaamme jatkaa valitulla linjalla!

Lisätiedot
Heidi Sikkilä
Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
p. 0400 568 900 heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi

palkinnot, Vuoden Kouluttautuja