Läpi Harmaan Kiven -yrittäjäpalkinto Hotelli-Ravintola Almalle

Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin yhdessä jakamaa Läpi Harmaan Kiven -yrittäjäpalkintoa on myönnetty vuodesta 1976 alkaen. Palkinnolla halutaan nostaa esille eteläpohjalaisia menestyneitä yrityksiä, jotka ovat omalla tavallaan raivanneet tiensä ”läpi harmaan kiven”. Palkintoraati koostui Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari ry:n sekä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin edustajista.

Vuoden 2019 palkinnon saaja on Hotelli-Ravintola Alma Seinäjoelta. Tuomariston perusteluissa pantiin merkille perinteikkään ja menestyneen hotelli-ravintolan laajentavan ja investoivan toimintaansa innovatiivisesti. Myös yrityksen omistajan idearikas ajattelumalli Seinäjoen kaupunkiympäristön kehittäjänä on ollut esimerkillinen.

”On upeaa, että vanha rautatieläisten talo pelastettiin puskutraktoreilta ja saamme nyt nauttia laadukkaasta ruoasta ja kokouspalvelusta persoonallisine majoitustiloineen aivan Seinäjoen rautatien kupeessa”, tuomaristo toteaa.

Lisätiedot:
Jusa Harju, Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari,