Kv-neuvonta

ULKOMAANKAUPAN NEUVONTAPALVELUT
Toimistomme henkilökunta verkostoineen auttaa erilaisissa kansainvälisen kaupan kysymyksissä liittyen esim. tavaroiden lähettämiseen ulkomalle, toimitusehto-kysymyksissä jne.
Muista, että voit myös käyttää Finnchamin ja Finpron kansainvälisiä verkostoja maailmalla.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari toimisto
puh. (06) 429 81 11
email: ep(at)kauppakamari.fi

Kansainväliset verkostot
Maailmalle on helpompi mennä, kun yrityksellä on käytettävissään tukiverkostoja. Yritysverkostojen merkitys yritysten liiketoiminnan, kasvun ja kansainvälistymisen tukena meillä ja maailmalla onkin korostunut. Kauppakamarien alueelliset ja kansainväliset verkostot sekä niiden tarjoamat kansainvälistymispalvelut ovat yrityksesi käytettävissä.

Tutustu suomalais-ulkomaalaisiin kauppakamareihin ja kauppayhdistyksiin ja ota hyöty irti kv-verkostoista: finncham.fi

Kauppakamarin jeesaajat
Tutustu myös eteläpohjalaisiin vientikaupan ammattilaisiin, jotka jeesaavat kv-kaupan kysymyksissä.

Enterprise Europe Network

EEN-logoHelsingin seudun kauppakamarin Enterprise Europe Network-palvelu kuuluu Euroopan komission yritystukiverkostoon, joka toimii yli 50 maassa ja käsittää yli 3000 asiantuntijaa.

Enterprise Europe Network tarjoaa neuvontapalveluita pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja EU:n sisämarkkinoihin liittyvissä asioissa. Lisäksi pk-yrityksiä tuetaan kansainvälisissä teknologiansiirtohankkeissa teknologiatarpeiden määrityksestä yhteistyösopimusten allekirjoittamiseen. Verkosto tarjoaa mahdollisuuden verkottua kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseksi ja uusille markkinoille pääsemiseksi. Verkosto tiedottaa myös EU:n puiteohjelmien tarjoamista mahdollisuuksista ja järjestää tilaisuuksia ajankohtaisista aiheista.

Suomen kansalliseen verkostoon kuuluu kolme partneria. Helsingin seudun kauppakamarin lisäksi mukana ovat Finpro ja Turku Science Park.

Suomen Enterprise Europe Networkin sivut
Enterprise Europe Networkin kansainväliset sivut

Enterprise Europe Network
09 2286 0238
09 2286 0306
een(at)chamber.fi