Kultainen nuija -palkinto loimaalaiselle Pemamek Oy:lle

Tiedote 31.5.2018

Pemamek Oy palkittiin vahvasta hallitustyöstään

Pemamek Oy Loimaalta on saanut tämän vuoden valtakunnallisen Kultainen Nuija -palkinnon. Pemamek on suomalainen, vuonna 1970 perustettu hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja raskaalle metalliteollisuudelle ympäri maailmaa tuottava perheyritys.

Loppukilpailun kolmen kärkeen ylsivät myös usealla eri paikkakunnalla toimiva suomalainen perheyritys Lääkärikeskus Aava Oy sekä nopeasti kasvanut suomalainen pilvipalveluintegraattori ja sovellustalo Nordcloud Oy Helsingistä.

Kultainen Nuija huomionosoitus annetaan vuosittain pk-yritykselle johdonmukaisesta ja menestyksekkäästä hallitustyöstä ja sen myöntää Hallituspartnerit ry alueellisine sisarjärjestöineen.

Valinnan suoritti tänä vuonna palkintolautakunta, jonka muodostivat Outotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi hallitusammattilainenSari Baldauf, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner sekä M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Palkintolautakunta halusi tämän vuoden voittajan valinnan kautta korostaa pitkäjänteisen yrittäjyyden kehittämistä. Pemamekin omistajat ovat myös täydentäneet hallitustaan riippumattomilla jäsenillä, jotka tukevat omistajien omaa osaamista. Yritys on nyt kansainvälinen sekä vahvasti uudistuva ja kasvava.

Aiempina vuosina Kultaisen Nuijan ovat saaneet SE Mäkinen Logistics Oy Vantaalta, Lappset Oy Rovaniemeltä, Robit Rocktools Oy Lempäälästä, Serres Oy Kauhajoelta, Pohjola Rakennus Oy Tampereelta, Gofore Oy Tampereelta sekä viime vuonna HappyOrNot Tampereelta.

Halliltuspartnerit ry luovutti Kultaisen Nuijan Kauppalehden Kasvajat-kiertueen Helsingin tilaisuudessa.

Hallituspartnerit toimivat yhtenätoista alueellisena yhdistyksenä, joissa jäseniä on lähes 700. Järjestö välittää pk-yritysten hallituksiin asiantuntevia jäseniä. Hallituspartnerit ja Suomen kauppakamarit järjestävät valtakunnallisesti merkittävään HHJ-koulutuskokonaisuuteen sisältyviä koulutuksia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssin on suorittanut yli 7700 ja HHJ-puheenjohtaja -kurssin on suorittanut 500 henkilöä.

Lisätietoja: Hallituspartnerit ry:n Tampereen puheenjohtaja Jyrki Liljeroos, puh. 0400 625 770.

Hallituspartnerit, hallitustyö, HHJ