Webinaarit

Eri pituisia webinaareja itsenäiseen opiskeluun. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset nettiyhteyden ja halutessasi kuulokkeet. Koulutuksen tallennetta voit kuunnella ja katsella vielä koulutuksen jälkeenkin.

Koulutuskalenteri

 • 23.9.2019

  WEB Controller Excel

  Ketterät ja modernit Excelin raportointiominaisuudet auttavat tuottamaan luotettavia ja informatiivisia raportteja, mittareita ja dashboardeja. Koulutus tarjoaa eväät raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi.

 • 30.9.2019

  WEB Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI -työkalulla – perusteet

  Power BI:n avulla eri järjestelmien dataa on vaivatonta yhdistää ja siitä saadaan muodostettua visuaalisesti vaikuttavia mittareita ja graafeja. Koulutuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi, kuinka pääset työkalun avulla helposti alkuun.

 • 7.10.2019

  WEB Visuaaliset raportit Microsoft Power BI -työkalulla

  Koulutuksessa syvennetään Power BI -osaamista perehtymällä tietomallien luontiin, DAX-kielen mahdollisuuksiin ja raporttien visualisointiin sekä jakamiseen.

 • 21.10.2019

  WEB Excel peruskurssi

  Koulutuksessa käydään läpi excelin ensimmäisen vaiheen taidot, kuten taulukoiden luominen, muokkaus ja yksinkertaisimmat kaavat

 • 4.11.2019

  WEB Excel jatkokurssi

  Kattava paketti aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön.

 • 18.11.2019

  WEB Controller Excel

  Ketterät ja modernit Excelin raportointiominaisuudet auttavat tuottamaan luotettavia ja informatiivisia raportteja, mittareita ja dashboardeja. Koulutus tarjoaa eväät raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi

 • 2.12.2019

  WEB Excel-raportointi: Pivot ja Excel BI

  Koulutuksessa opit luomaan Pivotin avulla isosta aineistosta dynaamisia ja visuaalisia raportteja nopeasti ja helposti liiketoiminnan tarpeisiin. PowerPivot ja PowerQuery ovat tehneet Excelistä raportointijärjestelmän, jolla voi yhdistää eri aineistoja ja luoda entistä monipuolisimpia raportteja.