Koulutus

Kauppakamarit järjestävät yrityksien tarpeisiin koulutuksia osaamisen kehittämisen tueksi. Meille koulutuksissa on tärkeää ovat laatu, monipuolisuus, tyytyväinen asiakas ja verkostoitumismahdollisuuksien tarjoaminen.

Haluatko lisätietoja koulutuksista, tilaa uutiskirjeemme!

HUOM! Etelä-Pohjanmaan kauppakamari siirtää koronavirusepidemian vuoksi kaikki suunnitellut jäsentapahtumat ainakin huhtikuun loppuun asti. Kauppakamarin koulutuksia joko siirretään tai mahdollisuuksien mukaan pyritään järjestämään etäkoulutuksina. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

Kaikille tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan siirroista ja peruutuksista henkilökohtaisesti.

Kauppakamarin koulutuksia etänä

Tule mukaan koulutuksiimme omalta tietokoneeltasi! Kauppakamari järjestää laadukkaita koulutuksia myös etänä webinaarien ja livestriimien muodossa. Voit päivittää tietojasi omaan tahtiisi myös kauppakamarin KoulutusOnlinen avulla. Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita verkkokursseilla missä ja milloin vain – vaikka työsi lomassa muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on yli 250 verkkokurssia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Tutustu kursseihin ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan!

Koulutuskalenteri