Lisätietoa varaamiseen

Tietoa ilmoittautumiseen ja peruutusehdot

Jäsenhintaan on oikeutettu kauppakamarimme jäsenyritysten koko henkilöstö. Jäsenhinta mainitaan ensin. Jälkimmäinen tai suluissa oleva hinta on ns. normaalihinta. HIntoihin lisätään alv.

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Muutokset mahdollisia. Ajankohtaisen tilanteen pyrimme julkaisemaan nettisivullamme.

Ilmoittautuminen koulutukseen ja tapahtumaan on sitova.

TAPAHTUMAT JÄSENISTÖLLE JA KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE
Tapahtumamme kuten jäsenkaffit ja tietoiskut ovat myös avoimia koko henkilöstölle. Ellei tapahtumassa erikseen mainita, on se avoin kelle tahansa kiinnostuneelle. Peruuttamatta jääneissä, tarjoiluja sisältävien tapahtumien ilmoittautumisissa laskutamme vähintään tapahtuman ilmoitetun henkilömaksun tai no show -maksun 20 euroa, ellei tapahtuman sivulla toisin ilmoiteta.

TOTEUTUMINEN JA PAIKKA
Toteutuminen vahvistuu tyypillisesti viikkoa ennen tilaisuutta. Huomaathan, että tilaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään palvelupäällikön toimesta saapumisohje sähköpostitse päivää, paria ennen. Paikka voi muuttua myyntikauden aikan, joten tarkista paikka nettisivulta tai vielä varmemmin saapumisohjesähköpostista.

PAIKKAVARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme laskuttamaan puolet osallistumismaksusta ja kolme arkipäivää ennen koulutusta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme laskuttamaan osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutokset ovat maksuttomia.

Peruutus esimerkiksi sairastapauksissa tehdään sähköpostitse osoitteeseen ep@kauppakamari.fi aiheella osallistumisen peruutus. Muistathan mainita nimesi, koulutuksen ja toimitusosoitteen.

LASKUTUS
Hintoihin lisätään alv. Toivomme ilmoittautuessasi sinun valitsevan ensisijaisesti verkko- tai sähköpostilaskun.

TODISTUS
Koulutuksesta saat todistuksen pyytämällä sen sähköpostitse osoitteesta ep@kauppakamari.fi
Muistathan mainita nimesi, koulutuksen ja toimitusosoitteen. 

PALAUTE
Koulutuksen tai tapahtuman jälkeen lähetämme sähköisen palautekyselyn. Halutessanne voitte lähettää nopeasti reagoitavaksi tarkoitettua palautetta koulutuksista, tapahtumista tai muusta toiminnastamme osoitteeseen ep@kauppakamari.fi.