Lisätietoa varaamiseen

Tietoa ilmoittautumiseen ja peruutusehdot

Jäsenetuhintaan on oikeutettu kauppakamarin jäsenyritysten -ja organisaatioden koko henkilöstö.
Koulutustilaisuuden hintaan lisätään alv 24 %, lukuun ottamatta ulkomailla pidettäviä matkaseminaareja, joiden alv on 0 %.

Ohjelmassa mainitut tarjoilut sisältyvät hintaan. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa meille ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Muutokset mahdollisia. Ajankohtaisen tilanteen pyrimme julkaisemaan nettisivullamme.

Ilmoittautuminen koulutukseen ja tapahtumaan on sitova.

Yleiset peruutusehdot ovat seuraavat:

13–7 vrk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Valmennuskokonaisuuden ja laivaseminaarin ilmoittautumisen voi peruttaa 21 vrk ennen tilaisuutta veloituksetta, 20–14 vrk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista veloitamme 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Huom! Peruutuspäivä huomioidaan valmennuskokonaisuuden 1. jakson päivämäärän mukaan.

Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja, jotka löytyvät tapahtuman ohjelmasta.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

TAPAHTUMAT JÄSENISTÖLLE JA KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE
Tapahtumamme kuten jäsenkaffit ja tietoiskut ovat myös avoimia koko henkilöstölle. Ellei tapahtumassa erikseen mainita, on se avoin kelle tahansa kiinnostuneelle. Peruuttamatta jääneissä, tarjoiluja sisältävien tapahtumien ilmoittautumisissa laskutamme vähintään tapahtuman ilmoitetun henkilömaksun tai no show -maksun 54 euroa, ellei tapahtuman sivulla toisin ilmoiteta.

TODISTUS
Koulutuksesta saat todistuksen pyytämällä sen sähköpostitse osoitteesta ep@kauppakamari.fi
Muistathan mainita nimesi, koulutuksen ja toimitusosoitteen. 

PALAUTE
Koulutuksen tai tapahtuman jälkeen lähetämme sähköisen palautekyselyn. Halutessanne voitte lähettää nopeasti reagoitavaksi tarkoitettua palautetta koulutuksista, tapahtumista tai muusta toiminnastamme osoitteeseen ep@kauppakamari.fi.