Koronainfoa yrityksille

Tältä sivulta löydät Helsingin seudun kauppakamarin ohjeistuksia ja ajankohtaista tietoa yrityksille koronavirukseen liittyen.

Korona herättää monenlaisia kysymyksiä ja ohjeistuksen tarvetta työpaikoilla. Tiedotteeseen on koottu muutamia huomioon otettavia asioita.
Lue tiedote»

Mitä tehdä, jos työnteko yrityksessä estyy ylivoimaisen esteen vuoksi?
Lue artikkeli»

 

 

 

 

Koronaviruksen leviäminen on herättänyt kysymyksiä siitä onko kyse ylivoimaisesta esteestä eli force majeure-tilanteesta. Entä mitä tehdään jo ennakolta suoritettujen maksujen osalta? Pitääkö niitä palauttaa? Tai mitä voi laskuttaa keskeytyneestä toimituksesta? Lue artikkeli »

Tietoa koronan vaikutus tilinpäätökseen ja verotukseen. Lue artikkeli »

Business Finland lanseeraa kaksi uutta rahoituspalvelua lieventämään koronavirusepidemian aiheuttamia talousvaikutuksia.
Lue lisää » 

 

16.3.2020 VIRO
Paras tiedonlähde Viron tilanteesta on hallituksen kriisi-sivusto, mistä löytyy kattavasti tietoa myös englanniksi. www.kriis.ee 

16.3.2020 SVEITSI
Väliaikaisesti tarkastukset käyttöön kaikilla rajoillaan. Ulkomailta tuotavien tavaroiden maahantuloa esim. ulkomaisilla rekka-autoilla kuljettajineen ei estetä, mikäli maahantulo- ja tullaus- ym. asiakirjat ovat mukana ja kunnossa. Ajankohtaiset tiedot englannin kielellä https://www.ezv.admin.ch/ezv/en/home/teaser-homepage/focus-teaser/coronavirus.html

 

Tiedotteet:

Oheiselta sivulta löydät Keskuskauppakamarin ohjeistuksia yrityksille ja toimenpide-ehdotuksia valtiovallalle sekä tietoa koronavirukseen liittyen. Vieraile sivulla »

Helsingin seudun kauppakamarin verkkosivuilta löytyy mm. kattava valikoima asiantuntija-artikkeleita koronaan liittyen.
Vieraile sivulla >>