Klubit

Ilmoittaudu

Tieto, ymmärrys ja verkosto synnyttävät voimia, jotka auttavat jäseniämme menestymään. Tieto työntää ja helpottaa ihmistä, verkosto vivuttaa ylös ja tukee, ja vaikuttamalla asioihin luomme vetovoimaa.

Kauppakamarin klubitoiminta tarjoaa vahvan luottamusverkoston kaikenkokoisten yritysten johtajille ja päälliköille. Klubissa tapaat säännöllisesti kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja samoja haasteita. Avoimen keskustelun vertaisfoorumissa voimme käsitellä tärkeitä, ajankohtaisia aiheita sekä jakaa kokemuksia, näkemyksiä ja osaamista. Aiheet nousevat keskusteluun osallistujien arkityöstä ja toisaalta alan johtavien asiantuntijoiden johdattelemina. Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi sekä uusia näkökulmia, joita soveltaa työpaikallasi. Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä verkoston vipuvoima!

Sillä on väliä kenet tunnet – ja kuka tuntee sinut​​​​​​​

Klubissa johtajat pääsevät kehittämään osaamistaan yhdessä samassa asemassa olevien kollegojen kanssa. Klubilaiset sparraavat toisiaan jakamalla keskenään tietoa, kokemuksia, huolenaiheita ja onnistumisia. Klubissa tapaat säännöllisesti kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja haasteet. Tutustutte, keskustelette, opitte toisiltanne ja verkostoidutte. Saat uusia näkökulmia ja inspiraatiota työhösi. Klubissa keskustelette luottamuksellisesti ja avoimesti aroistakin asioista sekä sparraatte toisianne. Liity nyt mukaan ja hyödynnä verkoston vipuvoima!

Valtakunnallinen johtajien verkosto

Klubiverkostoja kokoontuu eri kauppakamarialueilla ja klubilaisille järjestetään myös mm. yritysvierailuja, joihin kaikki klubilaiset ovat tervetulleita. Klubilaiset kutsutaan myös valtakunnalliseen suljettuun Facebook-ryhmään. Ryhmässä voi hakea neuvoja, vinkkejä tai kumppanuuksia eli saat helposti yhteyden muihin verkoston jäseniin. Ryhmän avulla voit hyödyntää klubijäsenten koko suomen verkostoa!

Klubiin on jatkuva ilmoittautuminen, voit liittyä mukaan milloin vain!

Klubitapaamiset
Etelä-Pohjanmaan alueen Johtajaklubin® ensimmäinen kausi alkaa 7.4.2020. Klubitapaamisia järjestetään 5 kertaa vuoden aikana noin 3 tuntia kerrallaan. Mukaan pääset milloin haluat!

Klubikauden 2020 tapaamiset ovat:
Keskiviikko 7.4.2020 klo 14.00-17:00
Keskiviikko 3.6.2020 klo 14.00-17:00
Keskiviikko 26.8.2020 klo 14.00-17:00
Keskiviikko 28.10.2020 klo 14.00-17:00
Keskiviikko 16.12.2020 klo 14.00-17:00

Johtajaklubista saat vertaistukea ja uusia ajatuksia!

Kohtaamisten teemat määrittyvät sen mukaan, mitä aiheita klubissa mukana olevat johtajat haluavat käsitellä. Tarkempi suunnitelma tehdään aloitus kerralla ja se jalostuu toiveiden mukaan matkan aikana. Tapaamisissa on aina mukana ammattifasilitaattori, jonka tehtävänä on ohjata ja innostaa keskusteluja. Klubissa työskennellään ja opitaan yhdessä. Teemoja käsitellään koko ryhmän viisautta ja eri menetelmiä hyödyntäen, käytännönläheisesti. Oivallukset syntyvät ryhmässä. Johtajaklubissa verkostoidut tehokkaasti ja saat konkreettista tukea työhösi!

Näitä asioita Johtajaklubissa mukana olleet ovat pitäneet parhaimpana:

”Uusia ihmisiä ja paikkoja, joita ei muuten tapaisi/kokisi.”
”Keskustelut ja haasteet todellisesta elämästä, jotka monesti samoja itselläkin​​​​​​​.”
” A
ikaa yhdessä pohtia asioita ja ratkaisuja”
” T
oimialat ylittävät näkemykset​​​​​​​.
” J
ohtamisen päätöksenteko tarvitsee tilaa aivoille ja tämä on tarjonnut sitä.”

Vuosimaksu kattaa mm:

– verkostoituminen ja tapaamisten sisältö
– ammattifasilitaattori ohjaamassa keskustelun kulkua ja tuomassa uusia ajatuksia
– jokainen tapaaminen pidetään erilaisissa inspiroivissa ympäristöissä
– tapaamisten tilat ja tarjoilun
– Facebook klubiverkoston suljetturyhmä
– sparraustiimin
– laadukkaan kauppakamarin koulutuspäivän, arvo 365 €
– ​​​​​​​kauppakamarin Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden (​​​​​​​arvo 260 €)
– mahdollisia yritysvierailuja klubissa mukana oleviin yrityksiin, myös sinä voit kutsua johtajaverkoston tutustumaan yritykseesi
– mahdolliset uudet asiakkuudet, joita edellisessä klubissakin syntyi, ovat yksi parhaita vastineita osallistumismaksulle

Hinta
Jäsenhinta 1290 € + alv/12 kk.
Normaalihinta 1590 € + alv / 12 kk.

​​​​​​​Klubi on kestotilaus, joka jatkuu aina 12 kuukauden jaksoissa. Hintoihin lisätään alv 24%

​​​​​​​Voisiko johtajaverkosto olla myös sinulle hyödyllinen?
Ota yhteyttä: Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, puh 0400 568 900. Lataa esite tästä: Johtajaklubi® –esite