Kisa on ratkennut: Kammari ja Raitti, Areena B, toinen kerros!

Kauppakamarin tupaantuliaisissa oli nimikisa. Kahdelle uuden toimistomme neukkarille piti keksiä nimi. Ehdotuksia nimipareista tuli kymmeniä. Katso kuvia tupareista Facebookistamme.

Finaalissa olivat nämä nimiehdotukset:

Rääppöö ja Hanitoon
Knysä ja Isoo
Karteeki ja Raitti
Valo ja Varjo
Piree ja Paree
Rääppöö ja Julumettu
Kammari ja Sali
Puori ja Kanttuuri
Kammari ja Raitti

Monivaiheisen ja -henkilöisen äänetyspolun ja sanantaivutteluiden jälkeen löysimme tiemme Raitin ja Kammarin luo. Voittoisan, yksinkertaisen tyylikkään nimepariehdotuksen antoi Heidi K., palkintona kuohuvaa ja hiukan muuta mukavaa.

Jompaa kumpaa valituista nimistä ehdottaneita oli 6 ja näistä onni arvonnassa suosi Minna P:ä. Muut olivat Pia A., Jaana K., Hellevi L., Elina K. ja Tarja L.

Hymyhuulimaininnan ja pikku lahjan postitse saa Sari R. ehdotuksillaan Neukku ja Naukku.

– Finaalin nimiehdotukset mukailivat etelä-pohjalaista murretta ja tilojen käyttötarkoitusta tai suhdetta toisiinsa. Lopulta päädyimme luonnollisiin nimiin: Toimistomme on kuin tupa, josta käydään Kammari-neukkariin. Aivan saliksi emme tohnineet 10 hengen tilaa kutsua, palvelupäällikkö Katja Myyryläinen kertoo.

Raitti-neukkari on noin kuuden hengen valoisa tila, josta näkee paitsi aitoa, myös tapettiin ikuistettua lakeuden taivasta. Keskellä koko seinän tapettia kulkee raitti, jota symbolisesti yhressä yritysten kanssa kuljemme, maalailee toimitusjohtaja Pertti Kinnunen.

Nyt nimet saaneissa tiloissa järjestetään pienten ryhmien koulutuksia, yhteistyöpalavereja ja web-neuvotteluja. Kammarissa ensimmäinen koulutus on 4.9. WEB CAFE Tapahtumien ja tilaisuuksien taitava isännöinti.

Arvoimme kaikkien lappusen arvontalootaan sujauttaneiden lisäksi kesken pikku palkintoja Pytingin, Areenan ja Fazerin kanssa:
Cavaa – Pekka R.
Lippu Areenan tapahtumaan – Pirjo K.
Liput kahdelle Käsityö-messuille – Krista O.
Lounas kahdelle – Mari K.

Kaikkiin voittajiin ollaan yhteydessä.

neukakreilla on nimet

 

kilpailu, neuvotteluhuone