Kesälomatiedote

Toimistomme on suljettuna 6.7.- 31.7.2020 välisenä aikana

Tuona aikana vietämme porrastetusti kesälomaa ja toimistomme Seinäjoki Areenalla on suljettuna. Kiireellisissä tapauksissa olemme tavoitettavissa puhelimitse 06 429 8100. Sähköposteja tarkistamme loman aikana erittäin satunnaisesti, joten paras tapa tavoittaa meidät on puhelimitse.
Loman aikana pystymme sovitusti piipahtamaan myös toimistolla, jos teillä on tarvetta allekirjoituksille tai leimoille.

Vientiasiakirjat kesällä

Kesän aikana 6.7.- 2.8.2020 vientiasiakirjamme hyväksyvät ja neuvontapalveluna toimii Tampereen kauppakamari.

Alkuperätodistusten ja asiakirjavahvistukset haetaan normaalisti vientiasiakirjat.fi -palvelusta. Voit hakea alkuperätodistukset ja asiakirjat järjestelmästä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilta, jonka jälkeen näet lomaviestimme ja hakemukset siirtyvät automaattisesti Tampereen kauppakamarin hoidettavaksi.

ATA Carnet haetaan atacarnet.fi -palvelusta. Järjestelmä EI siirrä hakemusta automaattisesti Tampereen kauppakamarille vaan sinun tulee valita Tampere hoitavaksi kauppakamariksi. Tämän jälkene hakemus täytetään järjestelmässä normaalisti.

Tampereen kauppakamarin aukioloajat:
Aukioloajat arkisin 9-12 ja 13-15