Kauppakamarilla palvelee uusi kasvo, Hannele Hynynen

Meidän kauppakamarimme uusin lisäys olen minä, Hannele Hynynen. Erittäin onnellinen ja iloinen naisihminen varsinkin nyt, kun pääsin tähän mukavaan joukkoon messiin!

Ulkomaankaupan asiakirjat ovat minun hoidossani, alkuperätodistukset ja ata carnet ovat tulleet kerta heitolla tutuksi! Toimiston kaikki juoksevat asiat ovat myös minun pöydälläni. Mausteita työhön mukavasti antaa Heidin ja Petran sparraus ja työ on mielenkiintoista päivästä toiseen. Minulla on vankka kokemus asiakaspalvelusta ja myynnin eri tehtävistä, jota pystyn nyt hyödyntämään.

Vapaa-aikani kuluu lähinnä mökillä Ähtärin lähistöllä, olemme perheeni kanssa mökki-ihmisiä. Kirkasvetinen järvi ja lämpimät kesät vetävät meidät kyllä heti mahdollisuuden tullen sinne. Syksyllä marja- ja sienimetsät kutsuvat meitä lasten kanssa. Mieheni kanssa käymme myös paljon keikoilla, toivottavasti tilanne pikkuhiljaa normalisoituisi, pääsisimme kaikki taas nauttimaan livemusiikista!

Minuun voitte olla yhteydessä erittäin matalalla kynnyksellä, olen täällä teitä varten!

Nähdään, soitellaan, viestitellään!

Hannele Hynynen