Kauppakamari lahjoittaa joulukorttivarat alueen Etsivälle nuorisotyölle

Tänä vuonna Etelä-Pohjanmaan kauppakamari lahjoittaa joulukorttimuistamisiin varatut rahat Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen Etsivän nuorisotyön tueksi.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai tarvitsevat muuta tukea ja ratkaisuja erilaisiin pulmiin. Tarkoituksena on olla nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus aikuiskontaktiin, joka on turvallinen ja luottamuksellinen.

”Olemme jo usean vuoden ajan, oikeastaan siitä asti, kun ensimmäisen kerran lähetimme jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme sähköisen joulutervehdyksen, pohtineet joka vuosi, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoittaisimme joulukortteihin varatut rahamme”, kertoo kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen. ”Kohteina ovat useimmiten olleet oman alueemme toimijat, kuten Seinäjoen Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys, alueellinen HOPE ry, Seinäjoen keskussairaalan lasten- ja nuortenosasto jne. Tänä vuonna päätimme lahjoittaa varat Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelujen Etsivälle nuorisotyölle, koska he tekevät tärkeää työtä tukea tarvitsevien nuorten hyväksi. Nuorissa on alueemme tulevaisuus ja siksi haluamme omalta osaltamme olla tukemassa tätä työtä.”

Etsivä nuorisotyö, hyväntekeväisyys, joulukorttivarat, lastenosasto, nuoret, nuorisotyö, nuortenosasto, Seinäjoen keskussairaala, Seinäjoen seudun nuorkauppakamari, Seinäjoki